Jesli taki juz istnial albo istnieje, to przepraszam ale i tak go zakladam
Mozna tu polecac sprawdzone na sobie kosmetyki i wszelakie produkty upiekszajaco-pachnace ale i pytac o rozne duperele, trzymajac sie z grubsza tematu oczywiscie.
No to ja zaczynam. Mam pytanie: czy ktoras z Was moze polecic lakiery do paznokci Sally Hansen? Sa troche bardzo drogie i robie juz zakusy na taki jeden wymarzony kolor ale jakos zal wydac 35 zl.- duza flaszeczka albo 16 mniejsza. Ale jak powiecie, ze mialyscie i lakier trzyma sie jak glupi i ze warto- to pojde va bank.
Komentarz
A sklepowych kosmetyków nie będę polecać bo raczej nie stosuje, ale polecić mogę robiony własnoręcznie balsam z wit k na cellulit, naprawdę dobry jest - tylko prania ciut więcej
O ludzie, o czym ja pisze...jestem tak dzisiaj zmeczona, ze moge tylko o takich bzdurach gadac. Nie mam nawet sily wlaczyc telewizora chociaz moj program sie zaczal 10 minut temu.
z olejem arganowym i kwiatem pomarańczy
aktualnie algi morskie i biała glinka
choć żele to u mnie w użyciu tylko jak czas goni, normalnie to stosuję mydła, które przywożę sobie z TR i teraz z Egiptu, do tego kessa i już
Peelingów dzieki kessie już robićnie trzeba
@Agmar
daj przepis na ten balsam
Akurat nie zauważyłam pogorszenia paznokci przed i po
Oszczedzam tez sporo czasu i pieniedzy na zwykle lakiery
Ta godzina raz na trzy tygodnie jest tylko dla mnie i tylko moja
Pani Dorotka , kawa , ploteczki
Mamy corki w tym samym prawie wieku i znamy sie chyba 20 lat z przerwami
I Ona jest bardzo ładną kobietą, lubię te godzinę w Jej towarzystwie
mi sie to w pelni eleganckie. Ja lubie zmieniac kolory, w zaleznosci tez od ubrania, humoru, cisnienia atmosferycznego.
wybaczcie nadmierną skromność, ale zawsze mówię że jedyne ladne co mam to dlonie i paznokcie.