Dziękuję , dziękuję i jeszcze raz bardzo dziękuję :ih:
Dziś dotarła w bardzo dobrym stanie !!! I szczerze spodziewałam się listka a TY aż tyle wysłałaś !!!!
Już siedzi w doniczce . Moja wiedza o kwiatach taka, że i ładniejszy chwast kwitnący się u mnie zachowa i będzie podlewany :bigsmile: Ale to drugie to chyba aloes, tak?:shamed:
Zasadziłam to wszystko w jednej donicy ( takiej dużej ) i teraz pytanie, może to wszystko być w tej jednej donicy? Czy osobno posadzić jednak ?
A i najważniejsze, widziałam koszta tej przesyłki, Katarzyno skontaktuj się ze mną na priv celem zwrotu za przesyłkę !!!!!!!!!!!!!!
Katarzyno dziękuję za info, żeś maila posłała :shamed: Myślałam już na poczcie nadać , ale Twój adres "taki wyraźny" , że pewno by przez Kamczatkę szło zanim by doszło :bigsmile: jeśli w ogóle by doszło.
Przelew zrobiłam , ale najprawdopodobniej będziesz je miała jutro . Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję .
hmmmm Katarzyno miałam na myśli, że tej kartce na kartonie ( jak to się nazywa :bigsmile:) tej kopii nadania tak słabiutko było odbite a nie że "koślawo" napisane :bigsmile:
I ciężko byłoby mi poprawnie napisać gdybym nie dostała maila od Ciebie Ale już ok, proszę tylko , daj znać , że doszło .
C&P wyśle wszystkie żyworódki i sąsiedzi jej będą do okien zagladać...
To rzeczywiscie superowa roslinka! Dziś się solidnie sparzyłam o piekarnik....pół liścia poświęciłam (z żalem, przyznaję) i ból zniknął, bąbel nie wyskoczył, mam tylko ślad, jakbym się kilka tygodni temu sparzyła !
Kasiu! Raz jeszcze::whorship:
o a ja świnia jedna nie zapłaciłam Sylwuni za przesyłkę:shamed: mona ja też się bym chętnie ciążowo podleczyła tą żyworódką,bo żylaki mi się na nodze rozrosły potężnie i bolą jak cholera.tylko czy ciężarówki mogą się leczyć tym roślinkiem?
Za Agnieszką82 ta żyworódka też na żylaki ? W prawdzie nie mam takich żylaków, jakie nie raz widzę u innych ale moje żyły zrobiły się takie bardziej widoczne , nie sa że tak powiem wypukłe , tylko dość odznaczają się kolorem , najbardziej po jakimś ciężkim dniu . Szpile już ograniczyłam do minimum , człapię w płaskich ( jestem w nich niższa od mojego 12-to latka ) Zastanawiałam się nad jakąś maścią z kasztanowcem ale przeca mam żyworódkę , tylko jak to stosować ? I jeszcze , siostrze porobiły się pajączki na nogach ( sporo ma tego ) mogłabym Jej " z liścia " podrzucić ? Tylko Ona w dwupaku jeszcze przez miesiąc .
Dziewczyny, spadł mi wątek na drugą stronę i zapomniałam o nim.:shamed:
Wszystkie przelewy doszły. Bardzo dziękuję i przepraszam, ze tak późno potwierdzam.
Mam jeszcze na liście do wysłania AB, kropkę i Arlettę.
I to będzie koniec w tym sezonie.
Komentarz
To znaczy, że naprawdę niewiele rzeczy jest jej w stanie zaszkodzić.:bigsmile:
Wyślij mi adres na priv.
Wielkie dzięki!!! :bigsmile:
Dziękuję , dziękuję i jeszcze raz bardzo dziękuję :ih:
Dziś dotarła w bardzo dobrym stanie !!! I szczerze spodziewałam się listka a TY aż tyle wysłałaś !!!!
Już siedzi w doniczce .
Moja wiedza o kwiatach taka, że i ładniejszy chwast kwitnący się u mnie zachowa i będzie podlewany :bigsmile:
Ale to drugie to chyba aloes, tak?:shamed:
Zasadziłam to wszystko w jednej donicy ( takiej dużej ) i teraz pytanie, może to wszystko być w tej jednej donicy?
Czy osobno posadzić jednak ?
A i najważniejsze, widziałam koszta tej przesyłki, Katarzyno skontaktuj się ze mną na priv celem zwrotu za przesyłkę !!!!!!!!!!!!!!
I pytanko jak wyżej....money
Na razie mogą być razem, ale docelowo lepiej wsadzić rośliny osobno- na pewno będzie im lepiej.
ganna, oby się udało, jak całkiem zdechła, to wyślę Ci drugą.
Maila piszę.
Katarzyno dziękuję za info, żeś maila posłała :shamed:
Myślałam już na poczcie nadać , ale Twój adres "taki wyraźny" , że pewno by przez Kamczatkę szło zanim by doszło :bigsmile: jeśli w ogóle by doszło.
Przelew zrobiłam , ale najprawdopodobniej będziesz je miała jutro .
Jeszcze raz bardzo, bardzo dziękuję .
Katarzyno miałam na myśli, że tej kartce na kartonie ( jak to się nazywa :bigsmile:)
tej kopii nadania tak słabiutko było odbite a nie że "koślawo" napisane :bigsmile:
I ciężko byłoby mi poprawnie napisać gdybym nie dostała maila od Ciebie
Ale już ok, proszę tylko , daj znać , że doszło .
Dam znać, oczywiście.
To rzeczywiscie superowa roslinka! Dziś się solidnie sparzyłam o piekarnik....pół liścia poświęciłam (z żalem, przyznaję) i ból zniknął, bąbel nie wyskoczył, mam tylko ślad, jakbym się kilka tygodni temu sparzyła !
Kasiu! Raz jeszcze::whorship:
Las już miałam straszny...
Pozostałe parapety tez już odzyskują właściwy wygląd. :cool:
I też numer konta poproszę, to zwrócę pieniądze, OK?
Proszę napisz maila z nr konta!
Pozostałe żyworódkowe przesyłki nadam w poniedziałek, żeby nie leżały przez weekend w magazynie pocztowym.
Kasiu czy dostałaś za przesyłkę ?
I z innej beczki
Za Agnieszką82 ta żyworódka też na żylaki ?
W prawdzie nie mam takich żylaków, jakie nie raz widzę u innych ale moje żyły zrobiły się takie bardziej widoczne , nie sa że tak powiem wypukłe , tylko dość odznaczają się kolorem , najbardziej po jakimś ciężkim dniu .
Szpile już ograniczyłam do minimum , człapię w płaskich ( jestem w nich niższa od mojego 12-to latka )
Zastanawiałam się nad jakąś maścią z kasztanowcem ale przeca mam żyworódkę , tylko jak to stosować ?
I jeszcze , siostrze porobiły się pajączki na nogach ( sporo ma tego ) mogłabym Jej " z liścia " podrzucić ? Tylko Ona w dwupaku jeszcze przez miesiąc .
I poproszę uprzejmie nr konta na priva
Oj...
Przyszła wczoraj ,dzis już rośnie w doniczce.
Wysłałam do Ciebie wiadomość.
Wszystkie przelewy doszły. Bardzo dziękuję i przepraszam, ze tak późno potwierdzam.
Mam jeszcze na liście do wysłania AB, kropkę i Arlettę.
I to będzie koniec w tym sezonie.
A dziś mam totalną padaczkę internetu i nie wiem, czy mi się uda ponownie wysłać.
:bj: