Spotkaliśmy się dziś z magmondą na Marszu i chwilkę zamieniliśmy parę zdań o opcji przygotowania jakieś tekstu, który mógłbym przedłożyć do "Różańca"... możnaby pozbierać relacje/świadectwa/odczucia ludzi z róż i potem skompilować to w jakiś tekst. Co myślicie?
Udało się w końcu sfinalizować pomysł stworzenia obrazka, który mógłby być znakiem naszej/naszych Róż. Dzięki Pawłowi od Oli serdeczne za realizację pomysłu!! Dobrze, że zdążył przed porodem
Święci umieszczeni na obrazie są zaczerpnięci z ankiet, które przeprowadzałem na forum:
Tak sobie pomyślałem - modlimy się tu za ojczyznę... zwracam się tu głównie do członków I-szej róży, ale inni też mogą się przyłączyć - może moglibyśmy (nie wiem chociaż do niedzieli) dołączyć do naszej stałej intencji również modlitwę w intencji protestujących w obronie Polskiej Szkoły? Przyda im się to napewno, a przecież szkoła kształtuje młodych Polaków, a Ci wpływają na losy ojczyzny...
Ja w każdym razie dołączam protestujących i ich cel do swojej dziesiątki.
I ja dziękuję. Przyznam, że zmylił mnie tytuł wątku-przyzwyczajona do starego doszłam do 24 strony i nijak znaleźć nie mogłam :-) Na szczęście udało się.
Komentarz
Udało się w końcu sfinalizować pomysł stworzenia obrazka, który mógłby być znakiem naszej/naszych Róż. Dzięki Pawłowi od Oli serdeczne za realizację pomysłu!! Dobrze, że zdążył przed porodem
Święci umieszczeni na obrazie są zaczerpnięci z ankiet, które przeprowadzałem na forum:
http://wielodzietni.org/discussion/comment/389926#Comment_389926
http://wielodzietni.org/discussion/11243
Ciekaw jestem opinii członków Róż...
Nie przeładowany, czytelny, ale jednocześnie ciekawy - chce się zobaczyć co za święci tam są
=D>
Przyjmiecie?
Tak sobie pomyślałem - modlimy się tu za ojczyznę... zwracam się tu głównie do członków I-szej róży, ale inni też mogą się przyłączyć - może moglibyśmy (nie wiem chociaż do niedzieli) dołączyć do naszej stałej intencji również modlitwę w intencji protestujących w obronie Polskiej Szkoły? Przyda im się to napewno, a przecież szkoła kształtuje młodych Polaków, a Ci wpływają na losy ojczyzny...
Ja w każdym razie dołączam protestujących i ich cel do swojej dziesiątki.