yy. To WSZYSCY przesuwają się o 2 pola czy tylko z jednej z róż? I z której?
Ja teraz mam 2 bolesną czy powinienem przeskoczyć i mieć 3?
A swoją drogą myślę, że warto by te łaski sformalizować. Np o dar Bożej mądrości rządzących, o ich nawrócenie, o prawodawstwo zgodne z Wolą Bożą, o nawrócenie Narodu.
AgoMario, to sama radość! Artykuł powoli rodzi się w głowie, będę też chciała poznać Wasze mini-świadectwa, zebrać je i jakość scalić Ale to po sesji Która zbliża się krokami ogromnymi i głośnymi, więc o modlitwę proszę...
Komentarz
Zgłaszam się od 1.I.
Poproszę o wyznaczenie tajemnicy :bigsmile:
żegnamy Anię i Adama () jednocześnie ciesząc się, że ich modlitwy zasilą szeregi Róż Rodziców za dzieci (:bigsmile:)
Witamy Panią Łyżeczkę i Ka-nę! :cheer::cheer::cheer:
W związku ze zmianami, lista wygląda tak:
- na miejsce Ani wskakuje Pani Łyżeczka i odmawia od dziś Nawiedzenie św Elżbiety
- na miejsce Adama wskakuje Ka-na i odmawia Zwiastowanie + modlitwy początkowe
- wszyscy przesuwamy się o jedną tajemnicę do przodu (czyli np. z 2 radosnej na 3 radosną itd.)
- Gigi, Janusz (mąż Celinki) i Ka-na odmawiają Tajemnicę 1. radosną i dodatkowo modlitwy początkowe
- Taja, Aleks i IrenaB odmawiają Tajemnicę 5. chwalebną i dodatkowo "Pod Twoją Obronę" w intencjach Papieża.
Pozwólcie, że listę zmodyfikuję później
W razie wątpliwości, piszcie tu
Ja teraz mam 2 bolesną czy powinienem przeskoczyć i mieć 3?
A swoją drogą myślę, że warto by te łaski sformalizować. Np o dar Bożej mądrości rządzących, o ich nawrócenie, o prawodawstwo zgodne z Wolą Bożą, o nawrócenie Narodu.
A ostatnio obiło mi się o uszy, że warto się modlić konkretnie
ok, możemy dokładnie określić intencje.
Proszę o propozycje:)
Ja omadlam szczególnie posłankę Senyszyn
:rolling:
To jest konkret po nazwisku ))
Czyli sami formułujemy intencję. Dzięki Kresowianko!
Módlmy się, módlmy!
Kolejne owoce widoczne!
A modlitwy potrzeba bardzo dużo, bo znowu Palikot wyskakuje z ustawą aborcyjną...
A magisterka, z Waszą pomocą, coraz lepiej