Bardzo może być. Dziękuję uprzejmie. Moja potencjalna przyszła córka ma wielką szansę zostać Elżbietą :bigsmile: Tę Tajemnicę darzę jakoś dużym, nie wiem,jak to nazwać, sentymentem, sympatią...?
[cite] Predikata:[/cite]Bardzo może być. Dziękuję uprzejmie. Moja potencjalna przyszła córka ma wielką szansę zostać Elżbietą :bigsmile: Tę Tajemnicę darzę jakoś dużym, nie wiem,jak to nazwać, sentymentem, sympatią...?
no coś Ty???? :shocked:
A tak właśnie zastanawiałam się, którą by Ci tu wybrać... I jakoś tak "wyszło". Boże prowadzenie...
Kresowianko, czy ja tę moją Tajemnicę to mam odmawiać już teraz,czy czekać aż się Róża uzbiera? Wybacz pytanie, ale nigdy w Róży żadnej nie byłam.Na wszelki wypadek już odmawiam
Magmonda, pewnie - ja pierwszego dnia zwerbowałam swojego chłopaka! Która tajemnica? W ogóle - zapraszajmy jak najwięcej osób, z rodziny, znajomych! Stwórzmy cały różany ogród!!!
:jumping:
To ja też... się opierałam, ale opór nie ma sensu. Do trzeciej róży. Dobrze widzę, że Zwiastowanie nieobsadzone? Jeśli źle widzę, to pierwszą wolną poproszę (i napisać mi, jaka to, też poproszę).
Komentarz
czeka...
...dobra, my też:bigsmile:
"Niech przyjdzie Duch Twój i odnowi oblicze ziemi, tej ziemi."
WITAJCIE IRENO I PRAYBOYU!!!!
:cheer::cheer::cheer::cheer::cheer:
Już Was dopisuję! I tradycyjnie - wszelkie informacje w 1. i 123. poście!
A tak właśnie zastanawiałam się, którą by Ci tu wybrać... I jakoś tak "wyszło". Boże prowadzenie...
Ale się cieszę!
:cheer:
niezmiennie: Łk 17, 10
night night! :bigsmile:
Dobrej nocy tymczasem.
(ja też nie byłam nigdy w żadnej Róży... :ah:)
Ale ja naprawdę chciałam tylko formalnie ogarnąć grupę... Jakoś "tak wyszło". Może Pan Bóg uznał, że potrzebne mi jest takie doświadczenie...?
I przy okazji ponawiam apel o ujawnienie się Zelatora drugiej Róży! :ad:
Już się modlimy!
:jumping:
Super że się zdecydowałaś! Zwiastowanie jest Twoje (w związku z tym odmawiasz też modlitwy początkowe:)
W razie wątpliwości, zapraszam do postu 1. i 123.
ale meeeegaaaa! :cheer::swingin: