a ja wrzucę coś, co mi się szalenie podoba, tylko nie mam nigdy czasu zabrać się za uszycie; ale teraz kto wie? z góry przepraszam za jakość, ale nie potrafię znaleźć ładniejszych zdjęć: http://swiatszycia.home.pl/wykroje_burda_9-2009 Chodzi mi o te ubrania w stylu folk, na samej górze zdjęcia 2z3, cudo! Z burdy 9/2009.
nie mam namiarów bo kupiłam ją na naszym lokalnym targu - a w necie jej nie ma. Ma krótki rękaw, zakryte placy z przodu guziczki zaznaczoną talię i fałdy zakrywające pociążowy brzuszek mogę ci na priv wysłać fotę ze mną w roli głównej
Do karmienia też jest dobry dekolt marszczony z gumkami. Kupiłam sobie dwie takie sukienki w orsay na wyprzedaży jedną z długim drugą z krótkim rękawem. Próbowałąm znaleźć na allegro ale nie znalazłam w sensie zdjęcia
Wiesz co, zastanowiłabym się nad takimi sukienkami, jak wklejała Promama na ramiączkach, z dekoltem serce, a na ramiona narzucałabym rozpinaną, lekką, białą (albo inną jasną) bluzeczkę z krótkim rękawkiem. Ja tak robię i fajnie to wygląda, nie świeci się golizną i jest chłodno.
chodzę w portkach i bluzie szary, czarny, buty też zakrytem krój sportowy, czarne, sznurowane, takie do wędrowania...całość przełamuję jasną apaszką, żeby był akcent kobiecy
słuchajcie taka huśtawka temepratur, że trudno utrafić ze strojem
A ja się łapię na tym, że do jakiegokolwiek sklepu odzeżowego nie wejdę czy koło jakiejkolwiek wystawy nieod razu zawracam uwage na sukienki. Mało tego! Oceniam je pod kontem "brawarystycznym"
@Milagro nie nie. Suknie gothic lolita to są z gorsetem a ta gorsetu nie ma tylko gumkę (tasiemkę) wzdłuż dekoltu dość głębokiego i rękawy bufiaste. A ta jest faktycznie z muzeum country.
Komentarz
http://swiatszycia.home.pl/wykroje_burda_9-2009
Chodzi mi o te ubrania w stylu folk, na samej górze zdjęcia 2z3, cudo! Z burdy 9/2009.
Asiu czy ta jest podobna do tej ktora kupilas?
Na tą też miałam chęć ale chyba ma bardzo podobny krój do tej, którą kupiłam, tylko dekolt mniejszy.
Ciekawe czy tak samo prześwituje
myślałam o tej lub o takiej samej, tylko całej niebieskiej
o tej:
uJa - daj namiary :-)
też szukam jakiejś z guzikami i najlepiej mało odkrytymi plecami, żeby już nie było potrzeby nic na nią zakładać
Ma krótki rękaw, zakryte placy z przodu guziczki zaznaczoną talię i fałdy zakrywające pociążowy brzuszek
mogę ci na priv wysłać fotę ze mną w roli głównej
Typowo do karmienia - niestety cena narazie nie do przeskoczenia dla mnie.
Kerima, jak będziesz chciała taką kupić, to może poczekaj jak do mnie przyjdzie, zobaczę czy się nadaje
chodzę w portkach i bluzie szary, czarny, buty też zakrytem krój sportowy, czarne, sznurowane, takie do wędrowania...całość przełamuję jasną apaszką, żeby był akcent kobiecy
słuchajcie taka huśtawka temepratur, że trudno utrafić ze strojem
tak o ubieraniu