Bereniko, dlatego napisalam, ze nie ze mi sie podoba, ale wiadomo... chciaz znam dziewczyny - forumowiczki tez, noszace piekne i kobiece ciuchy i nie czuja sie z tym zle.
Moze to wlasnie sprawa "czucia sie" ?
Sprawa czucia się - jak dla mnie...
Ja jak mam założyć długą spódnicę to muszę mieć do niej ciężkie buty - i nawet jak większość społeczeństwa mówi, że nie pasuje, dla mnie i tak pasuje
Tak mi się podoba np
a już będąc np na weselu zupełnie wyglądam jakbym sale pomyliła - wszystkie babcie i ciotki pomstują - i z tego się chyba nie wyrasta
agga no nie wyrasta się tak szybko, choć u mnie to sprawa humoru. Mam szpilki na 15 cm albo glany, opcji pośrednich brak, nie ! jest płaskie rzymianki wiązane w kostkach ale to po domu i w ciąży, ewentualnie boso też mi się zdarzało. Potrafię założyć glany do delikatnej sukienki koronkowej mini
Bereniko, dlatego napisalam, ze nie ze mi sie podoba, ale wiadomo... chciaz znam dziewczyny - forumowiczki tez, noszace piekne i kobiece ciuchy i nie czuja sie z tym zle.
Moze to wlasnie sprawa "czucia sie" ?
Sprawa czucia się - jak dla mnie...Ja jak mam założyć długą spódnicę to muszę mieć do niej ciężkie buty - i nawet jak większość społeczeństwa mówi, że nie pasuje, dla mnie i tak pasuje :)Tak mi się podoba np
a już będąc np na weselu zupełnie wyglądam jakbym sale pomyliła - wszystkie babcie i ciotki pomstują - i z tego się chyba nie wyrasta
Kurcze, powiedźcie mi tylko proszę, jak nosić takie śliczne, zwiewne,sukienki z cienkimi ramiączkami. Fajne są, ale przy dużym biuście, bez stanika się nie da, z cienkimi silikonowymi ramiączkami się wżyna, no a taki kombajnowy to raczej nie za ładnie?
Mam ten sam problem. Dlatego pozostaję od lat w opcji spódnica i bluzka. Oczywiście góra rozmiar większa, ale teraz przy karmieniu, chyba rozmiar większa nie wystarczy
Kurcze, powiedźcie mi tylko proszę, jak nosić takie śliczne, zwiewne,sukienki z cienkimi ramiączkami. Fajne są, ale przy dużym biuście, bez stanika się nie da, z cienkimi silikonowymi ramiączkami się wżyna, no a taki kombajnowy to raczej nie za ładnie?
Mam ten sam problem. Dlatego pozostaję od lat w opcji spódnica i bluzka. Oczywiście góra rozmiar większa, ale teraz przy karmieniu, chyba rozmiar większa nie wystarczy
Phi, rozmiar róznicy, to pikuś! Mam największą dysproporcję, gdy najmocniej schudnę... 4. lata temu nosiłam dół 36 a góra 44! ~X(
Ja w Polsce rzadko cokolwiek z ubrań już kupuje,Moze w Szczecinie już nie wiem gdzie?Za to poluje na wyprzedaże tutaj bądź mam swoje ulubione sklepy,ostatnio tk maxx-chyba już w PL jest i tam cudenka kupuje,ostatnio za bezcen swoją walizkę i adidasy.W Wallis kupiłam płaszczyk krótki dwurzedowka przeceniony70% i jeszcze 20% z tego bo w ten dzień było wszystko 20%- po prostu ten sklep jest koło córki szkoły i czekalam;-)Na lato kupiłam kilka bluzek w H&M -tez z 20% obniżka bo w czwartek,No i u nas vatu nie ma na dziecięce rzeczy więc już tez kupiłam trochę dla dzieci z krótkim rekawem.
Wątek zapowiadał się ciekawie... ja wielokrotnie szukałam w necie kreacji ładnej taniej i no - powiedzmy kobiecej a nie jakiejś przykrótkiej albo obściśniętej.
Nie wiem dlaczego. Ja noszę spodnie i krótkie sukienki na wierzch np. O spodniach zresztą już było. Istnieje coś takiego jak spodnie damskie. Poza tym spodnie to nie tylko obcisłe rurki.
Dwa dni temu dostałam od męża przepiękny koronkowy kołnierzyk koniakowski. I chyba uszyję do niego sukienkę - w sklepach nie znalazłam niczego odpowiedniego.
Komentarz
przynajmniej ja, nawet nie podejmuję próby. Choć tyle przyjemności z życia, że na raz wciągnę dużą tabliczkę czekolady
o ja to ostatnio mogłam nawet dwie.
ale od kilku dni nie biorę słodyczy do ust. Ciężko jest :-(
Ale może za jakiś czas zmieszczę się w ubrania sprzed ciąży :-)
)
Potrafię założyć glany do delikatnej sukienki koronkowej mini
Dzięki za inspiracje. W czwartek jadę na zakupy kupić coś dla siebie na Komunię córki ).
Bo ja z tych , co o sobie myślą w ostatniej kolejności.
Ech, a nam płemieł obiecywał drugą Irlandię....U nas za posiadanie dzieci nie ułatwia się ludziom życia.
Ojciec Pio zabraniał kobietom w spodniach wchodzić do kościoła.
Hm, ciekawe dlaczego.
http://www.piotrskarga.pl/ps,1864,16,2637,3,PM,przymierze.html
Wątek zapowiadał się ciekawie... ja wielokrotnie szukałam w necie kreacji ładnej taniej i no - powiedzmy kobiecej a nie jakiejś przykrótkiej albo obściśniętej.
Fajnie jest umieć szyć...
No dobra, wiem, że to miał być wątasek dla kobiet próżnych...
A byłyście tutaj?
http://www.ms77.ru/articles/burdahistory/15088/
B-)Daleko... spłukalimy się już na Poznań...:)
Poza tym w sobote świniaczka odbieramy.
Będziem czekać na miejscu...
Te babki, to chyba w jakichś gorsetach chodziły...ale moja mama, gdy wychodziła za mąż to ważyła 40 parę kilo, miała smukłą figurę lekkoatletki,
sama ważyłam na swoim ślubie ze dwa razy tyle...
Ale w latach 50tych, 60tych szczupłe babki też miały kompleksy bo królował look a la Lollobrigida....
O chabrową Malgorzato, ale czad...
mierzyłam chabrowe okualry, ale ostatecznie zrobią mi brązowowe, bo nowe się po 2 miesiącach popsuły i naprawiają na gwarancji