Zabiłam wątek torebką.. a mama mówiła, że ładna , no mogę jutro pobrykać z godzinę po sklepach bo i tak idę, coś popatrzeć innego, jakbym miała wytyczne jaka to ma być torba.
Siedlce są potęgą ciucholandową, moja ciocia z Włoch, z Arezzo, najpierw skierowała się do szmateksu z moją mamą a potem dopiero mnie odwiedziły. Torebka np nexta nowa z metką to około 20 zł, generalnie poluję na skórzane.
jakoś mi nieporęcznie zawsze było z kopertówką - kiedy brałam ją już do ręki w sklepie
Co na ramię to na ramię - zarzucę i ręce wolne, nie muszę się martwić, że gdzieś trzepnę i zapomnę (o co z moją sklerozą nie trudno)
no ale ten jeden raz nijak nie umiałam dobrać torebki i padło (sugestia męża, ze pasowac będzie taka jak duży portfel ) na kopertówkę,
i tak na prędce kupiłąm w CCC
Ale ja wciąż uważam, ze jednak torebka na ramię jest zdecydowanie lepszym wyborem czy to urodziny, czy teatr czy zabawa z tańcami
zresztą torebka z paskiem/łancuszkiem ma tą zaletę, ze można ją wziąć do ręki jak kopertówkę - pomimo paska, a jak nam ręce wolne potrzebne to na ramię i już
z kopertówką już wyboru nie mamy
no i taka na pasku/łańcuszku jednak można nawet an codzień wykorzystać ( sama latem nosze małe torebki)
no, z kopertówką nie wyobrażam sobie robić zakupów )
Poszłam dziś (skoro ze sprzątania nici) po jakąś torebkę.. :-\" Kupiłam męską sportową worko-torbę Armani, nowa za pińć zł więc na pewno oryginał, taka w sam raz na duże męskie kapcie do szkoły :-?
Komentarz
Skąd jesteś?
Ale śliczna! Świetna jako baza do wszystkiego innego i w moim kolorze...
torebka, torebka... szare buty mam, matowe, cos pod to bym musiala dobrać.
z.w.
F.musze umyć...
@Sylwunia, Dorota Ł. to wiem, a Gosia?? nie mam pojęcia??
uwaga dla biodrzastych (to ja także - więc wąskie noszę)
powyższa spódnica bardzo pogrubia
wczoraj jedna babka w takiej wystąpiła
efekt - wiele kg na plus
a 2 m-ce temu miałąm ją za szczupłą osobę
bo w czarnych spodniach widziałam
Niezłą spódnicę widziałam w Tatuum, ale ponad 200 złotych.
http://eshop.tatuum.com/25866-16155-thickbox/melfi.jpg
Próżne kobiety!
Zapraszam do wątku - Mam do sprzedania - sprzedaję trochę ubrań i biżuterii, może coś przypadnie Wam do gustu. :-)