Zamówiłam przez internet dwie koszulki, rozmiar XL. W jedną, dopasowaną, jakoś tam wchodzę, druga za mała. W sobotę nosiłam przeciwdeszczową kurtkę koleżanki, a miałam na sobie jeszcze bluzkę i sweter. Zapięłam się, wyglądałam normalnie. Tylko kurtka miała rozmiar S....
A mnie kusi zamówić sobie jakąś spódnicę z netu, szczególnie, że w lato mam kilka okazji, wesela itp. ale właśnie jestem niska i boję się, że będę wyglądać jak dzwon, a nie powabnie i z klasą
niby te maxi sukienki i spódnice teraz w modzie... na krótkie się nie porywam z moimi żylastymi nogami i nie wiem... a Wy jak sądzicie, pasują niskim sukienki maxi? Takie do kostek?
Czy ktoś zna się tu na modzie, proporcjach itp i podpowie czy lepiej ciemna góra-jasny dół czy odwrotnie? Czy jednokolorowe lub w podobnym tonie?
Rozmiarówka też mnie zawsze dobija, zamówię xl za małe, zamówię l za duże... mam wrażenie, że niektórzy sprzedawcy podają losowo te rozmiary albo losowo na ubrania naszywają metki...
Polecam sukienkę letnią w Bonprixie. Wcześniej zamówiłam czerwoną a kilka dni temu dokupiłam niebieską. Przyjemny materiał na upały, nieprzezroczysty, przy wzroście 163 do kolana. W praniu nic się nie dzieje (przynajmniej z ta czerwoną) No i cena bardzo korzystna w porównaniu do jakości Jest pod kodem: 916265P95
lo matko ile kiecek na tym bon priksie...chyba jednak ide na bazar po swieze warzywa bo przegladajac sukienki i podjadajac ciasteczka to wskocze o rozmiar wyzej hehe
Komentarz
Jestem posiadaczka całych 160 centymetrów wzrostu )
Noszę i sukienki i spódnice Maxi.
Do płaskich butów
Cena jednak przesadna.
i z tyłu stanik będize widać
:-S
ale bardzo w moim stylu
Chyba sobie fundnę jak mi jakas kasa wpłynie
z tych ładny:szary, kremowy, granatowy i czarny
http://allegro.pl/ekskluzywny-wloski-kombinezon-w-stylu-glamour-i4232802744.html
Teraz zdecydowanie z paskiem. Z resztą za chudo bym wygladała w takiej wersji
No i cena bardzo korzystna w porównaniu do jakości
Jest pod kodem: 916265P95
a tu zobaczcie niewiasty próżne, nawet nie wiecie ile torebek na ramie macie: