co właściwie założyć do filharmonii i to na galę, na której sporo duchownych 'na wysokich stanowiskach' ma być obecnych? serio pytam, nie wiem jak ugryzc temat.
przeszłam się po kilku sklepach i na hasła 'za kolano, bez dekoltu i z zakrytymi ramionami' panie rozkladaly ręce...
przyszly dzis do mnie 3 sukienki wszystkie w tym samym rozmiarze i jedna dobra w biuście, druga za mała, a trzecia za duża hahahahaah wszystkie czarne nadałyby się do filharmoni długości sukienki oraz długości rękawów są 3 do wyboru więc spokojni wybierzesz wg wymagań (tylko zamów więcej ja będę 2 odsyłać, ale jedna może być)
materiał mega dobry, gruby mięsisty (nie na upalne lato) wyszczuplający co nieco, dwie są grubsze jedna cieńsza nie wiem czym to idzie i jak to sprawdzić przed zakupem ale jak sie ma większe conieco to nie wyszczupli i właśnie dlatego muszę dwie odesłać bo jednak bebech widać odstaje i nie da się go schować i to raczej nie wina Danvery (pomijam kwestie dopasowania w biuście)
oj się śmiejecie:P u mnie sam pas nie rozwiązywał problemu do kiecki, więc zainwestowalam w gacie z pasem takim wysokim. golfem no:P czasem się przydaje. ogladam te kiecki na tel. trudno sie polapać z tel co i jak... chyba jestem skazana na sklep stacjonarny jakis...
Byłam w realu w sklepie. W tej samej firmie wiele wiele lat temu kupowałam kostium na obronę doktoratu, więc może i bluzkę białą koszulową uda mi się tam zakupić na teraz. Zamówiłam już. Oglądałam tam też jedwabną ecru, ale śmiałam się, że tę to na profesurę .
Komentarz
tylko kurdeee dzieci mi przydeptują
:P
ja mam 164 cm i zastanawiam się czy nie wlokłaby mi się po ziemi
co właściwie założyć do filharmonii i to na galę, na której sporo duchownych 'na wysokich stanowiskach' ma być obecnych?
serio pytam, nie wiem jak ugryzc temat.
przeszłam się po kilku sklepach i na hasła 'za kolano, bez dekoltu i z zakrytymi ramionami' panie rozkladaly ręce...
przyszly dzis do mnie 3 sukienki wszystkie w tym samym rozmiarze
i jedna dobra w biuście, druga za mała, a trzecia za duża
hahahahaah
wszystkie czarne nadałyby się do filharmoni
długości sukienki oraz długości rękawów są 3 do wyboru więc spokojni wybierzesz wg wymagań (tylko zamów więcej ja będę 2 odsyłać, ale jedna może być)
nawet liczac z przesyłką i odsyłką
to za tą cenę w okolicznej galerii nie kupisz
edit: ale i tak najlepsza jest ta która mi mama uszyła ale z dekoldem
rany, przecież ja mam tylko plecak teraz!
bez sensu.
ale jak sie ma większe conieco to nie wyszczupli i właśnie dlatego muszę dwie odesłać bo jednak bebech widać odstaje i nie da się go schować i to raczej nie wina Danvery (pomijam kwestie dopasowania w biuście)
A co na ślub i wesele? Taki zakup to dla mnie bolesny temat...
czasem się przydaje. ogladam te kiecki na tel. trudno sie polapać z tel co i jak... chyba jestem skazana na sklep stacjonarny jakis...
ktoś umie wkleić?
taka by pasowala czy za bardzo 'biurowa'?
@Dorotak - jaki masz rozmiar? zobacz na tą:
http://www.e-taranko.com/product-pol-26858-SUKIENKA.html
Ja lubię Taranko (oczywiście jak jest wyprzedaż) bo mają bardzo porządnie skrojone rzeczy.
Rozmiar trzeba brać mniejszy, ja noszę 42-44 (o matko!!!), biorę u nich 40 i jest ok.
i na zdjeciu super na mnie "taka se "
rany, jak ja tego nie lubie... tego wybierania, dobierania... tak rzadko sobie cos kupuje ze glupieje...
a taka:
danvera.pl/pl/p/AG12L/3265
?