Bardzo nieoczywisty, zostawia pole do własnych przemyśleń, a nawet do nich zmusza Chwilami obrazoburczy. Dla mnie bardzo na plus. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł nakręcenia drugiego sezonu, bo zepsują wszystko.
Bardzo nieoczywisty, zostawia pole do własnych przemyśleń, a nawet do nich zmusza Chwilami obrazoburczy. Dla mnie bardzo na plus. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł nakręcenia drugiego sezonu, bo zepsują wszystko.
No właśnie obejrzeliśmy. Trochę przypadkiem, bo my serialowi nie jesteśmy
1917 naprawdę dobry. I bez niepotrzebnych latających flaków etc., jak to bywa w filmach wojennych. Bardzo wyważony. Pewnie to kwestia indywidualnej wrażliwości, ale ja bym pokazała już 14 latkowi. Zdjęcia, montaż, prowadzenie kamery - mistrz.
Mnie się dwóch papieży zupełnie nie podobało. Parasite też nie jakoś specjalnie... 1917 ok, zero fabuły a nie nudzi. Za to zachwyceni jesteśmy francuskim filmem "Poznajmy się jeszcze raz ".
https://vod.tvp.pl/video/lato-lesnych-ludzi,odc-1-gosc,42968792 wiele wątków patriotycznych, przepiękne zdjęcia, odniesienia do Żołnierzy Wyklętych...polski krajobraz, wspaniały zapomniany serial zrekonstruowany cyfrowo. klasyka = teraz już nie robi się takich filmów - polecam zwłaszcza Maćkowym skautom - warto zrobić projekcję @Maciek_bs
Komentarz
Chwilami obrazoburczy.
Dla mnie bardzo na plus. Mam nadzieję, że nikt nie wpadnie na pomysł nakręcenia drugiego sezonu, bo zepsują wszystko.
Zdjęcia, montaż, prowadzenie kamery - mistrz.
Pisałam o nim już chyba w październiku bo duże wrażenie na mnie zrobił
A ten film o rozwodzie ze Scarlett Johannsonn?
Nie wiem czy zasłużył na tyle oskarów, ale zapada w pamięć.
Super polecam
1917 mi się bardzo podobał.
Żyj dwa razy kochaj raz
Upadek Grace
No i dwóch papieży. Dla mnie ten ostatni super!
1917 ok, zero fabuły a nie nudzi.
Za to zachwyceni jesteśmy francuskim filmem "Poznajmy się jeszcze raz ".
wiele wątków patriotycznych, przepiękne zdjęcia, odniesienia do Żołnierzy Wyklętych...polski krajobraz, wspaniały zapomniany serial zrekonstruowany cyfrowo.
klasyka = teraz już nie robi się takich filmów - polecam zwłaszcza Maćkowym skautom - warto zrobić projekcję @Maciek_bs
Właściwie słucham zabawne, fajne do wyluzowania
Historia małżeńska dla mnie nudna bardzo