Prosze dzisaj o modlitwę, za wstawiennictwem patrona bł. Ks. Jerzego Popiełuszki za Jerzyka. Jest dobrze u nas mały nie choruje nie ma napadów prawie od 10tyg, jest wesoły zbiera sie do siadania. Proszę o modlitwę oby tak dalej było dobrze i żeby zaczął chodzić i mówić kiedyś ale żeby zaczął.
Ciesze sie bardzo ze Jerzy robi postepy, ze jest coraz lepiej.
Mysle ze dieta a szczegolnie watroba ma duuzy wplyw na funkcjonowanie mozgu. Widze ze jak maz zaczyna sie skarzyc na watobe to od razu gorzej sie czuje i miewa napdy
I tez sie pochwale moim dwuipollatkiem, ktory miesiac temu zaskoczyl mnie tak jak twoja Lidka. Tym bardziej ze ja do dzis mam z tym problemy.
"– Mamo a czy teraz aniołowie zanoszą nasze prośby do nieba do Pana Boga!– Tak myślę, że tak– A każdą osobno czy wszystkie razem?– Nie wiem , może wszystkie razem.– A to mój musi zawrócić bo coś sobie jeszcze przypomniałem……" Tyle piękna. Trzymajcie sie !+++
Komentarz
Wiele o Was myślę i kibicuję Wam
+++
http://cudmiodiczterymaliny.blog.deon.pl/2014/09/16/znowu-o-jerzu-rycerzu/
Ciesze sie bardzo ze Jerzy robi postepy, ze jest coraz lepiej.
Mysle ze dieta a szczegolnie watroba ma duuzy wplyw na funkcjonowanie mozgu. Widze ze jak maz zaczyna sie skarzyc na watobe to od razu gorzej sie czuje i miewa napdy
I tez sie pochwale moim dwuipollatkiem, ktory miesiac temu zaskoczyl mnie tak jak twoja Lidka. Tym bardziej ze ja do dzis mam z tym problemy.
"– Mamo a czy teraz aniołowie zanoszą nasze prośby do nieba do Pana Boga!– Tak myślę, że tak– A każdą osobno czy wszystkie razem?– Nie wiem , może wszystkie razem.– A to mój musi zawrócić bo coś sobie jeszcze przypomniałem……" Tyle piękna. Trzymajcie sie !+++
Cytat pochodzi z bloga @maliwiju oczywiście.
ciekawi mnie kiedy masz czas go pisać, ja nawet nie mam czasu sprzątać ostatnio