Pro Mamo, Jak ja Cie bardzo lubię. Od samego poczatku zaimponowałaś mi swoją zaradnością i tym,jak piękne i smaczne ciasteczka pieczesz. Poza tym,też chciałabym byc tak mądra ,jak Ty
Gdy rano wstaję, patrzę na mojego słodkiego mężusia, całuję dzieciątka i w podskokach biegnę robić im śniadanko... Otwieram komputerek, patrzę co u rusałeczki, ona zawsze taka miła, ciepła, a jej dziewczynki w takich pięknych kołnierzykach... I tu się pojawia smuteczek, czy ja kiedyś taka będe? Albo taka, Pro, jej ciasteczka, fantazja i zapał... Dziewczyny, po prostu I love you .
Nie przewidziałam, że te TONY LUKRU mnie przygniotą!!! To mój watek numer 1. Chyba tylko ten będę czytała. @Pro, co za wspaniały pomysł miałaś!!! Możesz sobie odrobinę lukru ode mnie zlizać ;-)))
Nie przewidziałam, że te TONY LUKRU mnie przygniotą!!! To mój watek numer 1. Chyba tylko ten będę czytała. @Pro, co za wspaniały pomysł miałaś!!! Możesz sobie odrobinę lukru ode mnie zlizać ;-)))
Aktualnie kwaśne mnie interesuje, ale jak tylko będę potrzebować, to jak w dym...
Wiem, @Skatarzyna, tez się sama sobą rozczarowałam, lata ironiczności i lekkej (podkreślam lekkiej) złośliwosci zrobiły swoje... No, ale te cechy to podobno oznaka inteligencji i tego będę się tezymac .
Komentarz
Jak ja Cie bardzo lubię.
Od samego poczatku zaimponowałaś mi swoją zaradnością i tym,jak piękne i smaczne ciasteczka pieczesz.
Poza tym,też chciałabym byc tak mądra ,jak Ty
ech...
A miało być tak pięknie
Edit: udało się jednak
Oj duzo tego lukru. Az mi sie zle zrobilo...
Ide robic test.
)
No, ale te cechy to podobno oznaka inteligencji i tego będę się tezymac .
Wszystko mi jedno, niech tylko ta głowa boleć przestanie?!
Grrr...czy jest tu jakaś lukrowa niewiasta, co na to poradzi?