Patrzcie jaki watek wykopalam! Serdecznosci i ciepla nigdy za wiele. Moze pare milych slow wobec wspolforowiczow daloby sie wykrzesac? Edit. Nigdy za wiele a nie nigdy nie za wiele, za wiele tych zaprzeczen
Właściwie, lubię was wszystkich, wielu lubię czytać. Fajnie, że jesteście, choć powoli wycofuję się, bo to bardziej miejsce dla młodych. @Aneczka08, @makodorzyk, @argento, @Katarzyna, ...
Właściwie, lubię was wszystkich, wielu lubię czytać. Fajnie, że jesteście, choć powoli wycofuję się, bo to bardziej miejsce dla młodych. @Aneczka08, @makodorzyk, @argento, @Katarzyna, ...
@mamababcia - jak Cie lubie tak nie zgadzam sie z tym, ze to miejsce dla mlodych czy cos w ten desen i ze sie powoli wycofujesz. Plis noł! Tyle madrosci, dobroci i pokrzepiajacych mysli od Ciebie plynie w swiat - niech to trwa, niech to trwa
ja lubię wszystkie forumki przyznam, że denerwowali mnie przez lata panowie z wyjątkiem @Maćka i @Grega tylko ale i do nich już przywykłam znaczy do wszystkich forumków
Komentarz
To ja posłodzę:
Ty mi do ucha od dawna tak słodko słodzisz.
Dzięki za docukrzanie mojego poczucia wewnętrznej wartości
Edit. Nigdy za wiele a nie nigdy nie za wiele, za wiele tych zaprzeczen
Przeczytałem:
"Luter - ..."
</offtopic>
@nowa, @asia, @asia-ch, @Bea, @Małgorzata32, @Monika73, @E.milia, @E_milia, @Rejczel, @mader, @madzikg, @Elżunia, @Elunia, @Agnicha, @Agnieszka82, @Bambidu ...
@Aneczka08, @makodorzyk, @argento, @Katarzyna, ...
h
przyznam, że denerwowali mnie przez lata panowie
z wyjątkiem @Maćka i @Grega tylko
ale i do nich już przywykłam
znaczy do wszystkich forumków