@manna @Klementyna @MAFJa Proszę o potwierdzenie modlitwy. Proszę również o to, by w miarę możliwosci opracować sobie jakiś system przypominajka: czy to będzie powiadomienie ustawione na telefonie czy notatka w kalendarzu czy też kartka przyczepiona na lodówce, whatever: każdy sposób jest dobry. Trzeba zawalczyć o modlitwę różańcową. Musicie myśleć o sobie nawzajem jako o całości, o jednym organizmie. Jesteście wspólnotą Żywego Różańca. To wielka rzecz. Każda z Was jest po trosze odpowiedzialna za istnienie i harmonijne funkcjonowanie tej wspólnoty.
Różyczki kochane, pod tym linkiem znajdziecie mnóstwo informacji o różańcu, świadectwa i wiele wiele budujących treści: https://adonai.pl/modlitwy/?id=rozaniec&action=1 Znajdziecie również 15 obietnic Matki Bożej dla tych, którzy odmawiają różaniec. Warto się z tym zapoznać, bo to słowa wylewające otuchę do serca!
Brakuje potwierdzenia od @manna. Manna dostała powiadomienie telefoniczne, wie o zbiórce i zmianie tajemnic. Dziewczyny, zgłosiłam się do pomocy tej Róży i od października ją prowadzę ale muszę zrezygnować. Wzięłam na siebie za dużo obowiązków tymczasem czas się nie rozciągnął. Pozostanę przy prowadzeniu mojej macierzystej Róży za dzieci. Bardzo proszę aby jedna z Was przejęła obowiązki zelatorskie i zaopiekowała się Różą najlepiej jak potrafi. Dziękuję Wam z całego serca i przepraszam za wszelkie niedociągnięcia.
Dziewczyny, znalazła się osoba, która poprowadzi tę Różę - @Agmar . Agmar należy do Róży za mężów u Pipijo. A jak juz jestem przy mikrofonie to zapytam: czy znacie kogoś kto mógłby przejąć po @manna tajemnicę? Do wzięcia jest 5 tajemnica bolesna.
Witam Mam nadzieję, że będę Wam pomocną choć widzę że i bez rozpisek trwacie. Tajemnice po mannie przejęła @mama_malwina. Dodałam propozycje intencji szczegółowych, pytałam Pipijo skąd one się wzieły, podobno były wymyślane przez forumowiczów a potem juz tylko kopiowane w kolejnych różach za mężów. Dopisuje je więc ale nie zmuszam, jeśli nie chcecie napiszcie tu czy na priv.
Komentarz
@Klementyna
@MAFJa
Proszę o potwierdzenie modlitwy. Proszę również o to, by w miarę możliwosci opracować sobie jakiś system przypominajka: czy to będzie powiadomienie ustawione na telefonie czy notatka w kalendarzu czy też kartka przyczepiona na lodówce, whatever: każdy sposób jest dobry. Trzeba zawalczyć o modlitwę różańcową. Musicie myśleć o sobie nawzajem jako o całości, o jednym organizmie. Jesteście wspólnotą Żywego Różańca. To wielka rzecz. Każda z Was jest po trosze odpowiedzialna za istnienie i harmonijne funkcjonowanie tej wspólnoty.
Znajdziecie również 15 obietnic Matki Bożej dla tych, którzy odmawiają różaniec. Warto się z tym zapoznać, bo to słowa wylewające otuchę do serca!
Dziewczyny, zgłosiłam się do pomocy tej Róży i od października ją prowadzę ale muszę zrezygnować. Wzięłam na siebie za dużo obowiązków tymczasem czas się nie rozciągnął. Pozostanę przy prowadzeniu mojej macierzystej Róży za dzieci.
Bardzo proszę aby jedna z Was przejęła obowiązki zelatorskie i zaopiekowała się Różą najlepiej jak potrafi. Dziękuję Wam z całego serca i przepraszam za wszelkie niedociągnięcia.
@Milamama
@Aneta
@MagdaD
@Klementyna
@Renka
@Polly
@Pinia
@ominika
Potwierdzacie?