Wynajduje same przeciwności: języka nie zna, wsparcia nie ma, atelier nie ma, nie umie złapać klienta, Szwajcarzy z pewnością nic od niego nie kupią bo jest obcokrajowcem, nie wie gdzie to sprzedać, i ile takie rzeczy powinny kosztować itp itd...
@Odrobinka, R E W E L A C J A! Ogromne wyrazy uznania dla męża! Przekaż mu nasze komentarze. Może by zacząć na ebayu? Do tego języka specjalnie nie będzie potrzebował. No straszna szkoda żeby taki talent marnować.
Swietne! I wreszcie watek sie zrobil znowu DIY. Co do bloga, to publicznosc by sie ucieszyla bardzo, ale nie wiem, czy @Odrobinka chce pokazywac publicznie wszystkie szczegoly mieszkania. No i dzieci... Chociaz z dziecmi latwiej, osobiscie na moim malutkim blogu dziewiarskim (mam nadzieje, ze na razie dziewiarskim, a kiedys tam znajde czas i na co innego) unikam pokazywania dzieci, a i tak jak jest nowy wpis, to generuje nawet kolo 100 wejsc tygodniowo. Osobiscie uwazam, ze jak na bloga, na ktorym malo co jest i zero reklamy (od ponad miesiaca planuje zrobic mu strone na FB i nawet na to nie znajduje czasu, pomijajac, ze to by zobowiazywalo jednak do regularnych wpisow), a temat niszowy, to duzo. Tak swietne meble, plus np. porady dotyczace renowacji czy ulepszania mebli, na pewno znalazlyby o wiele szersza publicznosc i moze dalyby mozliwosc zarabiania na reklamach.
Komentarz
Łóżko dziewczynek w pokoju by my husband
A tak na serio, to nie moge wyjsc z podziwu. Nie tylko pomysly swietne, ale jeszcze wykonanie.
Weranda przy ogrodzie.
Stan pierwotny
Salonlampa
Twój Mąż jest mega zdolny!
I robione w salonie z racji braku atelier.
Jeszcze dużo rzeczy do roboty.
i wykorzystywanie nieletnich
ja też wykorzystuję ni ma letko
Cudowne!
To trzeba pokazywać jak najszerszemu gronu odbiorców!
Koniecznie zrób konto na pinterest, na fb, moze blog
Przekaż mu nasze komentarze.
Może by zacząć na ebayu? Do tego języka specjalnie nie będzie potrzebował. No straszna szkoda żeby taki talent marnować.
I wreszcie watek sie zrobil znowu DIY.
Co do bloga, to publicznosc by sie ucieszyla bardzo, ale nie wiem, czy @Odrobinka chce pokazywac publicznie wszystkie szczegoly mieszkania. No i dzieci... Chociaz z dziecmi latwiej, osobiscie na moim malutkim blogu dziewiarskim (mam nadzieje, ze na razie dziewiarskim, a kiedys tam znajde czas i na co innego) unikam pokazywania dzieci, a i tak jak jest nowy wpis, to generuje nawet kolo 100 wejsc tygodniowo. Osobiscie uwazam, ze jak na bloga, na ktorym malo co jest i zero reklamy (od ponad miesiaca planuje zrobic mu strone na FB i nawet na to nie znajduje czasu, pomijajac, ze to by zobowiazywalo jednak do regularnych wpisow), a temat niszowy, to duzo. Tak swietne meble, plus np. porady dotyczace renowacji czy ulepszania mebli, na pewno znalazlyby o wiele szersza publicznosc i moze dalyby mozliwosc zarabiania na reklamach.