kładź i dziel się refleksjami, ja już ubrałam sąsiada w temat, ale jeszcze się nie spieszymy - na razie prace zewnętrzne - właśnie projektujemy wiatę na rowery i drewutnię
Kolejne moje krzesła bedą takie jak Twoje Maciejka! Pięknie wyglada z drewnianym, surowym stołem W naszym miejscowym biurze podrozy maja ....... Józiowe ----- różowe! Do toaletki idealne!
pobielić, ale nie na gładko w sensie lakier, tylko lakierobejca, bejca-biała-olejowa (nasz ulubieniec), technicznie bym pokryła jak swoje - najpierw biała bejca z Ikea a na to olej do blatów, ładnie i dobrze zabezpieczone
kto się pochwali pokojem dla małych księżniczek? mam mały, ciemny pokoik dla dwóch panienek do zorganizowania
nie wierzę w to że będą się tam bawić, czy całą noc spać :P ale jakiś kąt być musi, budżet jak zwykle u mnie niewielki więc szukam inspiracji co wpiszę w google grafika to starsza księżniczka wybiera wszystkie te najbardziej różowe :P a ja nie chcę !
Ale to Twój pokój,czy jej ? Moja też lubi róż i jej nie bronię. Dywanik-sporo różu,choc w granicach rozsądku. Pościel- od cioci z myszką Minnie, oczywiście kolor dominujący,wiadomy. Łożko za to ciemne drewno i komoda też. Ale u nas pokój na razie w powijakach,żadnego designu,po prostu wstawiamy,co mamy.
musi być jasny bo pokoik będzie zrobiony z pomieszczenia przeznaczonego na łazienkę ma jedno małe okno dachowe i tyle szerokość podobna jak na tym pierwszym zdjęciu które wkleiłam;)
Komentarz
A jak wygląda wnętrze tego domaku?
Tadelakt musi poczekac jeszcze. Za go pomalowalam sciany, zlozylam osiem krzesel L-)
I widziala Maciejka, ze bylo to dobre
Zadowolona jestem z efektu.
Pięknie wyglada z drewnianym, surowym stołem
W naszym miejscowym biurze podrozy maja ....... Józiowe ----- różowe!
Do toaletki idealne!
miało być biało ale jak sciaglam farbę to się zakochałam w drewnie
teraz będę malować na kroniki , to może sie zastanowię czekajac.
a co bardziej pasuje do białego marmurowego blatu?
mam mały, ciemny pokoik dla dwóch panienek do zorganizowania
nie wierzę w to że będą się tam bawić, czy całą noc spać :P ale jakiś kąt być musi, budżet jak zwykle u mnie niewielki więc szukam inspiracji
co wpiszę w google grafika to starsza księżniczka wybiera wszystkie te najbardziej różowe :P a ja nie chcę !
Moja też lubi róż i jej nie bronię. Dywanik-sporo różu,choc w granicach rozsądku. Pościel- od cioci z myszką Minnie, oczywiście kolor dominujący,wiadomy. Łożko za to ciemne drewno i komoda też. Ale u nas pokój na razie w powijakach,żadnego designu,po prostu wstawiamy,co mamy.
a może bym pokoik w stylu folk urządziła?
no paczcie jakie ładne:
ale mąż mi w życiu nie pozwoli pomalować ścian na szaro w dziecięcym pokoju
wkleiłam jeszcze jeden
szerokość podobna jak na tym pierwszym zdjęciu które wkleiłam;)