To akurat głupie. Szukanie leku to totalnie inna technologia, nieprawdopodobnie czasochłonna, a szanse na powodzenie znikome.
Jak lekarz z Polski twierdził, że ma lek, to go oddali pod komisję lekarską czy jakiś inny badziew, zamiast sprawdzić co ma, czy działa. Przetestować na szerszą skalę... Nie, lepiej zgnoić, zastraszyć...
By£y ponoć robione badania, z których wynikło, że ok75% społeczeństwa jest mało inteligentna, ok10% społeczeństwa wykorzystuje to i kieruje tą większością. Pozostali , to tacy, którzy samodzielnie myślą, ale nie wykorzystują tej większości. Niestety nie pamiętam już źródła.
W zasadzie to kiedyś miałem takie jedno. Musiałem się pozbyć. Śliczne z wyglądu, nieszkodliwe, ale bardzo halasliwe, niesamowicie drogie w utrzymaniu i absolutnie nie daje się wytrenowac. To drugie to kangur - o kangurach to akurat gówno wiem.
Ja w życiu tych majtek nie słyszałam. A w każdym razie zupełnie nie kojarzę. Czy na trzeźwo da się tego słuchać, bo nie wiem, czy przed południem na YT szukać...? Wiecie, jak już Moniuszko się inspirował to chyba warto znać, coby nie uchodzic za chama nieobeznanego z kulturomisztukom
@Pioszo54 a propos pańświnizmu, przeczytałam co to, i nie mogę się nadziwić kreatywności jaką niektórzy mają w wymyślaniu określeń obraźliwych. No i niestety kojarzy mi się z bolszewicka kreatywnością czyli słynnym zaplutym karłem reakcji. I wiem że pewnie nazwiesz mnie za tp skojarzenie lewakiem. Smutek od rana w jednym z najweselszych wątków
Komentarz
i oczywiście więcej sie zarobi na szczepionce niz na lekarstwie
Szukanie leku to totalnie inna technologia, nieprawdopodobnie czasochłonna, a szanse na powodzenie znikome.
Nie, lepiej zgnoić, zastraszyć...
Nie wierzę im i nie muszę wierzyć.
Niestety nie pamiętam już źródła.