@draconessa podpowiedz prosze, jak to w garze ułożyć? Na spod ziemniaki, na to mix warzyw i na wierzchu udka z królika? Jakie warzywa bys dala? A jakich nie?
Wiem, ze marudze... Podchodze jak pies do jeża ;-)
@Savia - ja wrzucalam do gara wszystko jak leci i mieszalam, ziemnaiki tez:) Do stew mozna dac - marchew, pietruszke, dynie, rzepe, pataty, papryke - co Ci w duszy gra. to tak, jak z bigosem:)
Wolnowar jest metalowy, wiec sie nagrzewa po calosci. Z zewnatrz tez. Tp normalne. Aha, nie mam doswiadczenia z kalafiorem w wolnowarze, ale mysle, ze tez da rade. I brokuly. Pelna improwizacja.
@draconessa jest mięso, są warzywka i na dnie trochę pysznej "wody" Czy zazwyczaj podajesz tak jak jest, czy czymś zaprawiasz, czy do warzyw robisz jakiś inny sos? Na jutro będzie.
my mamy i jakos sie mentalnie przygotowuje do uzywania, ale jeszcze sie nie stal moim ulubionym kuchennym przyjacielem (czasu nie mam zeby zaczac). Ale jak na razie zrobilismy w nim super jagniece udko w winie i ... kapuste z grzybami. cudo! tylko ze najlepiej chyba miec osobna kuchnie, bo inaczej sie spi w zapachach jak sie wstawi na noc.
Komentarz
@hipolit Russell Hobbs jest ok:)
Wiem, ze marudze... Podchodze jak pies do jeża ;-)
Zlituj sie, bo Twoja wolowinka u nas pachnie ;-)
Aha, nie mam doswiadczenia z kalafiorem w wolnowarze, ale mysle, ze tez da rade. I brokuly. Pelna improwizacja.
Czy zazwyczaj podajesz tak jak jest, czy czymś zaprawiasz, czy do warzyw robisz jakiś inny sos?
Na jutro będzie.
Edit: malpke dodalam, coby przywolalo:)))