@katarznamarta - dwie z różem mi się jednak bardziej podobają niż dwie brunety. Wiec jedna blondi, dwie z rozem i jedna bruneta dla mnie i jedna bruneta dla @edytam. O.
AB podwójne wózki często są w toysRus w promocji jako najtańsze bo chyba nikt ich nie chce. Jeśli dobrze pamiętam to 99 zł przed wielkanocna i poprzednim Bożym Narodzeniem...
Mam do sprzedania dużego dinozaura - przytulankę i jednocześnie basenik z piłeczkami. Stan bardzo dobry, nada się na prezent. Cena - 80zł + kw (lub do odebrania w Warszawie) (K´s Kids Jestem Szefem Niebieski Dinozaur + 60 Kolorowych kulek ukrytych w brzuszku. Można rozpiąć zamek na grzbiecie, dzięki czemu powstanie „basenik z kulkami” gdzie maluszek może siedzieć i się bawić. Wyposażony jest w szeleszczące elementy, grzechotkę i lusterko) cena nowego to ok. 250-300zł
Komentarz
To poproszę.
Daj znać
Cena - 80zł + kw (lub do odebrania w Warszawie)
(K´s Kids Jestem Szefem Niebieski Dinozaur + 60 Kolorowych kulek ukrytych w brzuszku. Można rozpiąć zamek na grzbiecie, dzięki czemu powstanie „basenik z kulkami” gdzie maluszek może siedzieć i się bawić. Wyposażony jest w szeleszczące elementy, grzechotkę i lusterko)
cena nowego to ok. 250-300zł