Masza i niedźwiedź-domek z wyposażeniem, Maszą i misiem. Nowy, w oryginalnym opakowaniu. 75zł + kw (Poczta Polska lub paczkomaty,kurier,Paczka w Ruchu-wg życzeń)
Patia, w marketach są, my mamy prawie całą serię, ale jeszcze są w uzyciu, aktualnie 5 latek wertuje. Nie.wiem.co macie, ale my uwielbiamy morze, transport, strazakow i las.
@Patia ja kiedys kupowałam je w tesco. Fajna jest część "czekamy na dzidziusia", mamy też "uwaga to niebezpieczne" i "dobre wychowanie", ale nie oddajemy niestety.
@Katarzyna czy udało Ci się znaleźć ten "Świat w obrazkach"? Bo ja chętnie bym odkupiła.
Jednak tego nie ma już na półkach dziecięcych. Musiałam gdzieś wydać przy okazji przeprowadzki. Bo okładka mi się silnie kojarzy, więc jestem prawie pewna, że mieliśmy.
W zeszlym roku w Tesco bylo tego na kopy, do wyboru, do koloru. 2 tyg.temu widzialam kilka roznych tytulow z tej serii w Auchan, w takich zelaznych skrzyniach z napisem 9,99.
Aaaaa-cha Nie wiedzialam. @Patia, jakby Ci bardzo zalezalo to moge obadac temat przy najblizszej(jutro) wizycie w Tesco. Jakbys chciala to moge kupic cos konkretnego na co polujecie.
Komentarz
- zdublowany prezent.
https://cdn.smyk.com/media/catalog/product/cache/1/image/750x750/2091d5c437d0f7138d5a951d6205592d/2/6/260655_1.jpg
Masza i niedźwiedź-domek z wyposażeniem, Maszą i misiem. Nowy, w oryginalnym opakowaniu.
75zł + kw
(Poczta Polska lub paczkomaty,kurier,Paczka w Ruchu-wg życzeń)
https://www.google.ie/search?q=swiat+w+obrazkach+ludzkie+cialo&oq=swiat+w+&aqs=chrome.0.69i59j69i60l3j69i57j0.3515j0j4&client=ms-android-motorola&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#imgrc=h7yC_boSGVCnAM:
Mamy trzy z tej serii i ostatnio są u nas hitem.
Nie.wiem.co macie, ale my uwielbiamy morze, transport, strazakow i las.
Mamy jedzenie, przyrodę i zawody.
A może możecie polecić coś o ciele człowieka dla prawie pięciolatka?
Nowy, 75zł + kw.
@Rejczel mój główny problem polega na tym, że nie mieszkamy w Pl i dlatego trudno mi kupić stacjonarnie.
Gra sudoku nieużywana odfoliowana 35 zł.