Bardzo proszę w intencji rozwiązania najtrudniejszej sytuacji małżeńskiej,w jakiej się w życiu znalazłam. Niech to się skonczy, jakkolwiek.
+ Jeśli potrzebujesz oprócz modlitwy jakiejś pomocy, to nie wahaj się prosić życzliwych Wam osób w poblizu lub nawet nas. Nie jest dobrze być samemu w trudnej sytuacji.
Bardzo proszę w intencji rozwiązania najtrudniejszej sytuacji małżeńskiej,w jakiej się w życiu znalazłam. Niech to się skonczy, jakkolwiek.
Koronkę do Bożego Miłosierdzia i Różaniec polecam. Powodują takie zmiany, że przecieram oczy ze zdumienia. A, jeszcze modlitwę do sw. Józefa zaczęłam od kilku tygodni.
Koronkę do Bożego Miłosierdzia i Różaniec polecam. Powodują takie zmiany, że przecieram oczy ze zdumienia. A, jeszcze modlitwę do sw. Józefa zaczęłam od kilku tygodni.
Dokładnie tak.
Jeszcze dodam,że jakakolwiek pomoc,modlitwa,ofiara za dusze w czyśćcu cierpiące. One się bardzo odwdzięczają potem.
Ostatnio prosiłam o modlitwę za mamę. Mama ma raka prawdopodobnie zaczęło się od płuc. Przerzuty są wszędzie łącznie z kośćmi. O 15 będzie miała biopsję. Proszę westchnijce za nią. Mama wie, jest bardzo dzielna i jakoś się trzyma...
Jestem w trakcie przyjęcia do szpitala, kłopoty z jedna z bliźniaczek w związku z konfliktem serologicznym. Proszę o westchnienie o dobre decyzje dla lekarzy i szczęśliwy poród.
Komentarz
Jeśli potrzebujesz oprócz modlitwy jakiejś pomocy, to nie wahaj się prosić życzliwych Wam osób w poblizu lub nawet nas. Nie jest dobrze być samemu w trudnej sytuacji.
Za znalezienie pracy
Szef nie odzywa się,
nie mam papierów ani rozliczenia pensji
Bóg zapłać za modlitwę
Bóg zapłać za wszelkie modlitwy!
Bylaby to i wiele lepsza praca
Proszę o modlitwę