Dzien dobry, znow poprosze o modlitwe o zdrowie dla siostry. Lekarz kilka tygodni temu uspokajal, ze nie jest to byc moze cos powaznego, a jest zle I znow kilka tygodni do tylu z leczeniem. Dzisiaj beda podczas operacji probowac wyciac fragment Aby zobaczyc jaki rodzaj I jak dobrac leczenie.
Bardzo proszę o modlitwę za mnie bo jestem chora a mamy z córka termin do szpitala na 11.08. By testy wyszły negatywne i by się udało wszystko na spokojnie.
Bardzo proszę za moją Michalinę, która z podróży przywiozła sobie covid. Bardzo jest chora, źle to znosi, psychicznie też. O zdrowie dla niej. Dziękuję.
"Dzisiaj niestety potwierdzili tę straszną wiadomość o tej porze. Mogą to potwierdzić w wiadomościach. Jak smutno!! Proszę, módlcie się za 229. misjonarzy chrześcijańskich, którzy jutro po południu zostali skazani na śmierć przez afgańskich islamistów. Proszę, przekażcie tę wiadomość tak szybko, jak to możliwe, aby wiele osób mogło się modlić. Ta wiadomość została wysłana przez JUDITH CARMONA, misjonarkę z Chihuahua, która przebywa w Afryce. Cała planeta zjednoczona w modlitwie. Jeśli możesz to przekazać, dołącz do nas w pilnej modlitwie, także dlatego, że radykalna grupa islamska właśnie zajęła Quaragosh, największe chrześcijańskie miasto w Iraku. Tam, gdzie ścina się setki chrześcijańskich mężczyzn, kobiet i dzieci. Prośba o okładkę modlitewną. Poświęć chwilę i pomódl się za nich. Przekaż wiadomość komu tylko możesz. Quaragosh został już zabrany kilka razy. Poprosili nas o modlitwę, proszę przekaż ją innym
Prośba z grupy katolickiej . Pozostaje tylko modlitwa
Prawdopodobnie ta informacja powyżej to fałszywka. Można znaleźć więcej w internecie o straszeniach Judith Carmony. Jest to prawdopodobnie łańcuszek powtarzanych od lat informacji.
Komentarz
Za mojego kochanego chłopaka za naszą relację aby Jezus był w niej obecny
I aby Jezus był stałe obecny w. Naszym życiu
Mam pracę od tygidnia, ciężko ale daje rade
Nie w biurze sle jako kucharka
Bóg zaplać
By testy wyszły negatywne i by się udało wszystko na spokojnie.
I o zrrowie
https://larepublica.pe/verificador/2020/01/20/afganistan-es-falso-que-asesinaron-a-229-misioneros-cristianos-en-el-estado-afgano/
https://www.rtve.es/noticias/20210817/bulo-extremistas-229-misioneros-cristianos-irak/2160260.shtml