Proszę, westchnijcie za Gabi. Na obozie dobrze się czuła, ale dziś w nocy wymiotowała i strasznie boli ja żołądek. Chyba czymś się zatruła. Niestety, zamiast poleżeć, jest zmuszona do wycieczki w góry. O to, żeby przetrwała dzisiejszy dzień, te wycieczkę i doszła do siebie. Bardzo proszę.
Nie mam świeżych wiadomości, kilka dni temu jeszcze był na OIOM miał operację. Dziś czekam na nowe wieści. Nie jestem bezpośrednio zaprzyjaźniona z tą rodziną więc wszelkie info dostaję z drugiej ręki. Bardzo dziękuję wszystkim za modlitwę .
Mały Samuel został przeniesiony na salę ogólną i może być wreszcie ze swoją mamą W prawdzie nie wiadomo, jakie będą dalsze konsekwencje jego choroby, ale czuje się dobrze. Chwała Panu
Wczoraj zadzwonił do mnie potencjalny pracodawca a ja miałam rozładowany telefon i dzisiaj zobaczyłam smsa. Proszę o modlitwę abym następnym razem miała więcej rozumu
Wczoraj zadzwonił do mnie potencjalny pracodawca a ja miałam rozładowany telefon i dzisiaj zobaczyłam smsa. Proszę o modlitwę abym następnym razem miała więcej rozumu
Może jeszcze nic straconego, zadzwoń do niego dzisiaj.
Może jeszcze nic straconego, zadzwoń do niego dzisiaj.
Bardzo proszę o wsparcie modlitewne w związku z tym co się dzieje obecnie z systemem edukacji. Mocno zaangażowało się sporo osób w te zmiany, ale wygląda na to, że i tak nic dobrego z tego nie wyjdzie.
Bardzo proszę za mnie. Niestety, dopadło mnie zapalenie układu moczowego. Mam temperaturę, krwiomocz i strasznie jestem osłabiona. Dostałam antybiotyk, ale jeszcze nie działa. Z góry dziękuję.
Bardzo proszę za mnie. Niestety, dopadło mnie zapalenie układu moczowego. Mam temperaturę, krwiomocz i strasznie jestem osłabiona. Dostałam antybiotyk, ale jeszcze nie działa. Z góry dziękuję.
Oj bardzo współczuje. Miewam zapalenie pęcherze ale nie aż takie..
Dziękuję wszystkim. Jest trochę lepiej, już zeszła temperatura i tak nie boli. Wiem, że są kobiety borykające się z tym czesto, u mnie to drugi raz w życiu. Jeszcze raz dziękuję.
Ponownie prosze o modlitwe w intencjach mojej siostry, oprocz problemow ze zdrowiem ma jeszcze inne na glowie. Trudno sie patrzy na klopoty bliskich, tak chcialoby sie pomoc.
Komentarz
Bardzo dziękuję wszystkim za modlitwę .
Chwała Panu
oraz za sprawy rodzinne