Bardzo was proszę za modlitwa za moich rodziców i dziadka. 7 doba goraczkuja ledwo ciepli. Tato chyba do szpitala trawi. Nie wiadomo czy to coś czy taka silna grypa. Siostra 2 tygodnie miała grype. Będę wdzięczna za każdą modlitwe
Bardzo was proszę za modlitwa za moich rodziców i dziadka. 7 doba goraczkuja ledwo ciepli. Tato chyba do szpitala trawi. Nie wiadomo czy to coś czy taka silna grypa. Siostra 2 tygodnie miała grype. Będę wdzięczna za każdą modlitwe
Za moich rodziców 5 dzien gorączki, żeby dali sobie pomoc
Moi rodzice 9 dob goraczki. Tato już nie wytrzymał i prosił o karetke do szpitala. Nic nie pomagało zbić. Dopiero sterydt w szpitalu. Teraz jest pod respiratorem bo się dusił.
Bardzo was proszę o modlitwe za mnie. Psychika mi siada. Najpierw zmarł tato. I 6.12 Babcia a dzis Dziadek to rodzice tata. Trudny czas Jezu zajmi sie Tym. Jezu ufam Tobie. Bądź wola Twoja a nie Moja. Po 12 dziś modliłam sie na różancu i litanie do Maryi. I jak zawsze o 15 koronkę.
Komentarz
Będę wdzięczna za każdą modlitwe
Będę wdzięczna za każdą modlitwe
Tato już nie wytrzymał i prosił o karetke do szpitala. Nic nie pomagało zbić. Dopiero sterydt w szpitalu. Teraz jest pod respiratorem bo się dusił.
Proszę o modlitwe za mnie bo ja się tragicznie czuje
Dziękuję.
dziękujemy za modlitwę, prosimy o jeszcze,
k
Trudny czas
Jezu zajmi sie Tym. Jezu ufam Tobie. Bądź wola Twoja a nie Moja.
Po 12 dziś modliłam sie na różancu i litanie do Maryi. I jak zawsze o 15 koronkę.