W sobotę umarł chrzestny mojej małżonki. Oprócz smutku związanego ze stratą jego osoby, doszło jeszcze działania osób trzecich związany ich chęcią łatwego wzbogacenia się, objawiające się m.ni. próbami włamania do domu po zmarłym. Proszę o wsparcie modlitewne, szczególnie dla zmarłego i za prawowitego spadkobiercę
za chorych z rodziny Mama staruszka 84 l. po wypadku złąmana kośc udowa, nieoperacyjna, leżący tryb życia ja się opiekuję u nas w domu Córka po szpitalu nadal dochodzi do siebie, nie jest dobrze starsza córa u gastrologa leczy się , choroba przeszkadza w codziennym życiu, jeszcze trwają diagnozy O mądrość dla lekarzy i szybką poprawę oraz dla mnie o siły
@In Spe Teraz będę sprawdzać, co ma być to będzie, ale przyznam ze stres jest przeogromny bo ja nigdy nie byłam na uczelni i bardzo chciałabym się dostac a przeczucie mi mówi, ze się znowu nie uda
Moja średnia córka też nie wierzyła, że dostanie pracę w wymarzonym miejscu. Ona jeszcze jest w liceum, uczy się w systemie ED i chciała pracować w Starbucksie. Krok po kroku: podanie, rozmowa kwalifikacyjna, szkolenie, podpisanie umowy. Wiele dni niepewności i oczekiwania między tymi wydarzeniami. I w rezultacie ma fajną pracę, którą baaaardzo lubi. Ekipa zgrana, wiele się uczy, zarabia niemało plus napiwki. Jak sobie przypomnę ją, zamkniętą przez lockdowny i kwarantanny w domu. Smutną i zrezygnowaną, to nie wiem jak dziękować Panu Bogu.
Ale trzeba działać... te pierwsze kroki, kiedy wydaje się, że i tak nic z tego nie będzie, są trudne, ale bez nich nie stanie się to następne. Jak masz możliwość to studiuj, zawsze lepiej mieć papierek, na pewno jakieś nowe horyzonty będą widoczne, o których teraz nie wiesz. No, cieszę się z Tobą na te studia
Komentarz
Mama staruszka 84 l. po wypadku złąmana kośc udowa, nieoperacyjna, leżący tryb życia
ja się opiekuję u nas w domu
Córka po szpitalu nadal dochodzi do siebie, nie jest dobrze
starsza córa u gastrologa leczy się , choroba przeszkadza w codziennym życiu, jeszcze trwają diagnozy
O mądrość dla lekarzy i szybką poprawę
oraz dla mnie o siły
A na wyniki zerknij, przyjmij na klatę cokolwiek będzie. I działaj dalej
to duży kolejny krok ku dorosłości, niezależności
podejmujesz decyzje, realizujesz plany, super
Jak masz możliwość to studiuj, zawsze lepiej mieć papierek, na pewno jakieś nowe horyzonty będą widoczne, o których teraz nie wiesz.
No, cieszę się z Tobą na te studia
Niewiarygodna tragedia