Proszę o modlitwę za jutrzejszy dzień i sobotę. Jutro i pojutrze spotykam się ze znajomym, a w sobotę za dnia jedziemy że wspólnota na wyjazd. Aby miło upłynął ten czas.
Bóg zapłać za modlitwę i proszę o jeszcze. Mama jest wybudzona z śpiączki ale nadal pod respiratorem. Płuca nadal mega słabe, wymiana gazowa bardzo kiepska. Do wczoraj na 100% tlenu, dzisiaj na 90%. Ufam ze wyjdzie z tego Bożą pomocą. Proszę o modlitwę kto może.
Błagam o.modlitwe za moja mamę Janinę. Jest w stanie krytycznym, najpierw po zatrzymaniu akcji serca, następnie po udarze. Teraz nerki przestają pracować.
Bóg zapłać za modlitwę. Błagam o jeszcze. Mama już żyje ponad tydzień po udarze. Niestety po krwotoku odstawiono leki rozrzedzające krew i wzrosło ryzyko powtornego udaru. Dyzurujemy przy mamie 24h na dobę. Błagam o dalszą modlitwę o zdrowie dla Janiny.
Ja ostatnio się czuję bez sił, zniechęcony. Robota zupełnie mi nie idzie. Mam tego swojego trenera z firmy polar, przestrzegam treningu od trzech tygodni. Niby forma mi urosła i bebzol spadł. Ale tak psychicznie to nadal mam jakiś lęk, czy wyrzuty (poczucie winy).
Dzisiaj pożegnaliśmy członka naszej wspólnoty. Trochę smutnym widokiem był syn ksiadz modlący sie nad trumna swojej mamy, ale to był dobry człowiek i teraz jest szczesliwa z Jezusem.
Proszę o córkę , która rozchorowała się dzień przed wyjazdem na rekolekcje i ma 40 C o to zeby szybko wyzdrowiała i mogła jeszcze dojechać w poniedziałek na oazę dwutygodniową. Cały rok czekała na ten wyjazd
Proszę o modlitwę za moją młodsza córkę. Jutro idziemy do szpitala, ma planowany zabieg w znieczuleniu ogólnym . O dobrego, doświadczonego lekarza i aby wszystko przebiegło bez komplikacji.
Komentarz
św.Antoni towarzyszy mi od zawsze bo to patron mojej rodzinnej parafii
Wpisałem w wyszukiwarkę "Boże ratuj" i trafiłem na https://adonai.pl/milosierdzie/?id=36&skad=60 A tam masę komentarzy ludzi w podobnym do mojego stanie psychicznym
Jutro idziemy do szpitala, ma planowany zabieg w znieczuleniu ogólnym .
O dobrego, doświadczonego lekarza i aby wszystko przebiegło bez komplikacji.