Tradycyjnie rano pozdrawiam z Zagórza, "wytapiając" czas w oczekiwaniu na Weronikę. Automat do kawy zepsuty- a dobra, świeżo mielona była @mamababcia jak dzis samopoczucie?
@mamababcia Każdy pewnie ma swój próg wytrzymałości. Czekam na podanie leków. Czekanie i procedury są męczące, do tego zwykłe dolegliwości, a jestem w drodze i poza domem od 5 rano. Jest jednak dobrze, bo wyniki mam w porządku i z tego powodu bardzo się cieszę. I mam czas na modlitwę.
@Olesia ja bóle znam bo kręgosłup nie da mi o nich zapomnieć. Tu oprócz bólu jest właśnie wiele towarzyszącego złego samopoczucia. I te ograniczenia które trzeba znosić...
Ja też mam wrażenie, że ostatnio pająków jest więcej. Żeby to jeszcze wiązało się z mniejszą ilością much... Dziękuję @mader za twoje słowa. Nie tropię i nie wybijam pająków jakoś systematycznie. Od czasu do czasu ściągam pajęczyny i widzę uciekające pająki. Wiem wtedy, że pajęczyny wrócą. Ale jakoś spokojnie do tego podchodzę. Cieszę się że nie jestem odosobniona w tym. Aha mniej się przejmuję od kiedy brat mmi powiedział że to znaczy że mamy ekologiczne środowisko.
Ja nie ściągam (i nie ścigam) pająków bo się boję - robią to inni. Ale pająki są zawsze wynoszone, a nie zabijane (chyba,że wpadną w kocią paszczę wtedy ich los marny)
mam w domu: chomiki,swinki,psy to i pajak mi nie przeszkadza,na dworze jest koz 15,kur 14,kaczek 13,kotow 5,świn 3, psow ok 2 to tez te pare pajakow myszek nie robi mi roznicy
@mamababcia - jutro mają robić mu kolejne badania, jak wyjdą dobrze to w poniedziałek do domu. Na razie punkt zaczepienia to rozszerzony kanalik przy nerce.
Ratunku. Jak wyczyścić ten szklany talerz od mikrofalowki z roztopionego plastiku? Chwila nieuwagi i synek włączył na kilka minut plastikowy pojemnik. Czym to wyczyścić? Bez tego talerza nie da sie korzystać z mikrofalowki...ktoś coś?
A może podgrzać na chwilę i wtedy? Innego pomysła z wyjątkiem skrobania nie mam... @karolinamika tak swoją drogą ciesz się że dzieć obrotny jest- w tym wieku obsługa mikrofali w jednym paluszku... Tylko nie bij... mnie
Komentarz
+
http://www.opoka.org.pl/biblioteka/P/PR/imie_maryi.html
Automat do kawy zepsuty- a dobra, świeżo mielona była
@mamababcia jak dzis samopoczucie?
Każdy pewnie ma swój próg wytrzymałości.
Czekam na podanie leków.
Czekanie i procedury są męczące, do tego zwykłe dolegliwości, a jestem w drodze i poza domem od 5 rano.
Jest jednak dobrze, bo wyniki mam w porządku i z tego powodu bardzo się cieszę.
I mam czas na modlitwę.
Czy pomyślałeś kiedyś, że pająk, którego zabiłeś uważał cie za swego współlokatora?
Nie pomyślałeś!
Bo myślisz tylko o sobie
Nie mam pająków lub miewam przez krótką chwilę -koty dbają
http://wielodzietni.org/index.php?p=/discussion/comment/1553098/#Comment_1553098
@karolinamika tak swoją drogą ciesz się że dzieć obrotny jest- w tym wieku obsługa mikrofali w jednym paluszku... Tylko nie bij... mnie
@Yucami jesli nic nie wysłuchali w płucach to chyba nie trzeba rtg niepotrzebnie robić?