Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

16364666869136

Komentarz

• @Bea Helikobacter można wykryć w badaniu krwi w kierunku na Helikobacter lub z kału
  • @Dominikaa  melduje sie
    Podziękowali 1Dominikaa
  • W aptece można kupić test na helikobakter i zrobić w domu.
  • @Dominikaa , dziękuję. Jest lepiej. W czwartek idę do chirurga i muszę zawalczyć o leczenie bez operacji. Szwy z problemami ale zdjęte. Bardzo mnie martwi postawa lekarzy. Chciałam dzwonić albo pisać skargę., ale doszłam do wniosku że lepiej się w ich intencji pomodlę.
    Podziękowali 1babka4
  • @mama_asia jak synek się czuje? Macie diagnozę?+++
    Podziękowali 1mama_asia
  • Za chwile spędzone z @mamababcia i jej mężem,
    Za urocze pływanie rowerem wodnym po pięknym jeziorze- pomimo mojego strachu,możliwość podziwiania twórczości męża mamobabci i pyszne obiadki we wspaniałym towarzystwie.
    Mam nadzieję, że będą kolejne razy.
    Dziękuję.
    Podziękowali 2tryk mamababcia
  • A dzisiaj dziękuję za przebywanie i @nowej.
    Za całą jej wspaniałą rodzinę
    Za obsługę sklepu, w którym dostaliśmy ogromny rabat i za łzy radości @nowej i moje...
    Podziękowali 1tryk
  • Oczywiście miało być to w wątku dziękczynnym.Wybaczcie starszej koleżance.
  • Czekamy do jutra na wyniki. Gorączka doszła dziś do 40,1. 
  • @mama_Asia ja tak miałam z córką z gorączkami i antybiotykami u nas doszło do 3 pod rząd . Okazało się, że to chore zatoki, dostała 9 dawek antybiotyku dożylnie w szpitalu i dalej tabletki i dopiero odpuściło. Mam nadzieję, że Wam się uda bez szpitala.
    Podziękowali 1mama_asia
  • @mama_asia to mam nadzieje, ze wyniki dadza trop jak pomoc. Wymeczycie sie.
    Podziękowali 1mama_asia
  • edytowano września 2016
    Dobrze, że mąż ma akurat kilka dni urlopu, ale ten luksus w czwartek się skończy. Teraz to on spędza z J. całe noce i monitoruje temperaturę. Jest chwila spokoju, później nie wiadomo skąd przychodzą dreszcze, dostaje przeciwgorączkowe, temperatura cały czas rośnie, dopiero po około godzinie od wzięcia lekarstwa zaczyna łaskawie spadać kilka kresek. W międzyczasie oczywiście mały leży w wodzie, sam się domaga, bo w miarę szybko przechodzi mu wtedy ten dygot. 
    Starszaki pierwszy dzień w szkole, w piątek była wycieczka do lasu więc nie liczę. Wszystko stoi na głowie. Zamieszanie na maxa. Jeżdżą autobusem, bo szkoła jest z drugiej strony miasta. Stres, żeby wsiedli w odpowiedni autobus i wysiedli na dobrym przystanku.
    Dzisiaj na moich oczach młody człowiek dusił się leżąc na trawie, miał jakieś drgawki. Zadzwoniłam na pogotowie. Znanim przyjechało wstał skubany i poszedł sobie. Trzeba było odwoływać. Matko, co ja przeżyłam. 
    Mam dość dzisiejszego dnia.
    W. oczywiście cały czas daje czadu. 
    Na razie jesteśmy we dwoje i nie ogarniamy tematu. W czwartek chyba strzelę sobie w łeb. 
  • O właśnie mały znów siedzi w wannie. Ma dreszcze i 39,6. Ciekawe do ilu dojdzie tym razem.
  • O ile sprawdzimy bo mąż przed chwilą niechcący zbił termometr. 

• Pomijam, że jest trzecia w nocy ;)
  • @mama_asia   ależ miałaś noc...
    +
    Podziękowali 1mama_asia
  • +++
    Podziękowali 1mama_asia
  • @mama_asia strasznie Ci współczuje ,Synkowi i całej rodzinie również.Dzielna z Ciebie kobieta!Pomyśl ze moze dziś sie rozwiąże skąd te gorączkiMi zawsze pomaga stawianie sobie taki punktów przed soba do których muszę dotrwać inaczej bym już zwariowała.Pomagało mi gdy Wiki miała roczek i ospe z gorączką przez dwa tyg.Nie pamietam zbyt wiele z tamtego okresu,moze to i lepiej .Nadal trzymam za Was kciuki !
    Podziękowali 1mama_asia
  • Z tych chorobowych chwil, nieprzespanych nocy, to niewiele się pamięta. I dobrze! 
    Najważniejsze, to dziecku ulgę przynieść i znaleźć przyczynę tej gorączki.
    Podziękowali 1mama_asia
  • @mama_asia oby sie wszystko dobrze skonczy)ł. O zdrowie dla syna i siły dla Was.
    +++

A ja siedze w Zagórzu czekając na Weronike, ktora cwiczy na lokomacie.
    Ledwo sie wrzesien zaczął juz zmeczenie, niewyspanie, bol glowy....
    A za chwile dojdzie rehabilitacja w drugim miejscu, lekcje Weroniki...
    Perspektywa takich 10 mcy mnie przeraza!
    Ech...
    Czy te wakacje naprawdę były?
    Podziękowali 1mama_asia
  • Mieliśmy odebrać dziś wyniki i pojechać na 13-tą do lekarza. Dzwonili z przychodni, żeby przyjechać na 10-tą. Boję się, że jest coś nie tak z wynikami :( bo niby czemu nie można poczekać trzy godziny?
  • Moze wola szybciej, bo np o 13 to dodatkowych badan nie zrobia. Cos na pewno im nie pasuje, ale moze dzieki temu uda sie pomoc synkowi. 
    Za Was +++
  • mama_asia powiedział(a):
    Mieliśmy odebrać dziś wyniki i pojechać na 13-tą do lekarza. Dzwonili z przychodni, żeby przyjechać na 10-tą. Boję się, że jest coś nie tak z wynikami :( bo niby czemu nie można poczekać trzy godziny?

Powodzenia!!!!

• Proszę o modlitwę
    Jedziemy do szpitala
    Bardzo złe wyniki krwi
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.