Małgorzata ja też zamierzam na dąbrowską od poniedziałku musimy zawiązać grupę wsparcia! kto jeszcze ?
po ostatnich zmaganiach ze zdrowiem- trawienne dolegliwości, może jelita , żołądek (badania jeszcze pzrede mną ) koniecznie muszę ozdrowieć tak dłużej sie nie da
wczoraj francuskie ciasteczka z twarożkiem - na drugie śniadanie opchnęłam no kurcze taka dobra piekarnia pod nosem i na miejscu wyrabiają i wypiekają ciasta, ciasteczka.... zasze chleb i bułki do domu biorę pzred praca lub po a dziś groszki cukiereczki zjadłam bo mnie ciagnie na słodkie...(no nie cała paczuszkę mam jeszcze... córce w domu oddam) ale warzywka też mam i sporo zajadam na surowo i gotowane - bo zawsze lubiłam
ostatnio coś się zastopowałam waga ani drgnie nie pomagają fitnesy, stymulacje i masaże tylko kasy ubywa dużo tak być nie może, że waga stoi od roku a nawet +1kg pomimo wyrzeczeń więc ostatnio bunt miałam i te słodycze spożyłam
W zasadzie cukrzyca ciążowa... Lekarz mnie musiał położyć coby mi krzywą dobową zrobili i mam nadzieję że będę mogła pozostać tylko na diecie,jak już 2 ciąże się udało
Do rodzenia to mi jeszcze daleko... to 9tc dopiero, cukrzyca do opanowania dietą puki co spokojnie, tyle że nie dietą szpitalną, nawet jak nazywa się niskowęglowodanowa, no ale mam nadzieję że dojde teraz szybko do siebie bo od 2h jestem już w domu Muszę tylko teraz poustawiać sobie dietę, sprawdzić co mi bardziej szkodzi a co przejdzie (jak na razie sprawdziłam mleko bez którego nie mogę żyć i spokojnie kubek mleka nie wybija mnie poza ostre normy)
Mnie od kilku dni po nocy boli szyja i barki (kosci), dopiero polowa ciazy i ze spaniem nie mam wiekszych problemow (poza tym, ze bym mogla dluzej, gdyby nie obowiazki ). Moze pogoda to powoduje?
Komentarz
Dzis jeszcze kawa.
Od poniedziałku mam zamiar wrócic na Dąbrowską to bedzie woda.
Dzis troche wczesniej wrocilam do domu z Zagórza. Tak wiec kawa juz sie parzy...
musimy zawiązać grupę wsparcia!
kto jeszcze ?
po ostatnich zmaganiach ze zdrowiem- trawienne dolegliwości, może jelita , żołądek (badania jeszcze pzrede mną )
koniecznie muszę ozdrowieć
tak dłużej sie nie da
wczoraj francuskie ciasteczka z twarożkiem - na drugie śniadanie opchnęłam
no kurcze taka dobra piekarnia pod nosem i na miejscu wyrabiają i wypiekają ciasta, ciasteczka.... zasze chleb i bułki do domu biorę pzred praca lub po
a dziś groszki cukiereczki zjadłam bo mnie ciagnie na słodkie...(no nie cała paczuszkę mam jeszcze... córce w domu oddam)
ale warzywka też mam i sporo zajadam na surowo i gotowane - bo zawsze lubiłam
ostatnio coś się zastopowałam
waga ani drgnie
nie pomagają fitnesy, stymulacje i masaże
tylko kasy ubywa dużo
tak być nie może, że waga stoi od roku a nawet +1kg pomimo wyrzeczeń więc ostatnio bunt miałam i te słodycze spożyłam
Ale kawa...kawka...kawusia...
No mam słabosc.
Lekarz mnie musiał położyć coby mi krzywą dobową zrobili i mam nadzieję że będę mogła pozostać tylko na diecie,jak już 2 ciąże się udało
edit @Małgorzata32
Całkiem nieźle smakuje.
Muszę tylko teraz poustawiać sobie dietę, sprawdzić co mi bardziej szkodzi a co przejdzie (jak na razie sprawdziłam mleko bez którego nie mogę żyć i spokojnie kubek mleka nie wybija mnie poza ostre normy)
Meteopatia
senność
ból stawów
sporo osób odczuwa
zakończliśmy grilla o 20
kiedys to połowa siedzenia na balkonie była , tak do 22 zawsze
jesień idzie wielkimi krokami
albo naukowieć pracę piszę