Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

Orgowe pogadanki o wszystkim.

16869717374136

Komentarz

• tryk powiedział(a):
    Kawa nie.woda
    Kawa!!!
    Dzis jeszcze kawa.
    Od poniedziałku mam zamiar wrócic na Dąbrowską to bedzie woda.

Dzis troche wczesniej wrocilam do domu z Zagórza. Tak wiec kawa juz sie parzy...

• Małgorzata ja też zamierzam na dąbrowską od poniedziałku
    musimy zawiązać grupę wsparcia!
    kto jeszcze ?

po ostatnich zmaganiach ze zdrowiem- trawienne dolegliwości, może jelita , żołądek (badania jeszcze pzrede mną ) 
    koniecznie muszę ozdrowieć
    tak dłużej sie nie da

wczoraj francuskie ciasteczka z twarożkiem - na drugie śniadanie opchnęłam
    no kurcze taka dobra piekarnia pod nosem i na miejscu wyrabiają i wypiekają ciasta, ciasteczka.... zasze chleb i bułki do domu biorę pzred praca lub po
    a dziś groszki cukiereczki zjadłam bo mnie ciagnie na słodkie...(no nie cała paczuszkę mam jeszcze... córce w domu oddam)
    ale warzywka też mam i sporo zajadam na surowo i gotowane - bo zawsze lubiłam

ostatnio coś się zastopowałam
    waga ani drgnie
    nie pomagają fitnesy, stymulacje i masaże
    tylko kasy ubywa dużo
    tak być nie może, że waga stoi od roku a nawet +1kg pomimo wyrzeczeń więc ostatnio bunt miałam i te słodycze spożyłam
    Podziękowali 1Małgorzata32
  • Nie wiem czy tak gwałtownie uda się odstawić kawę bez bólu głowy. Może lepiej łagodnie, najpierw podmienić na herbatę i zmniejszać dawkę kofeiny?
  • Ja już 2 tyg bez kawy ale herbatę piję choć nie lubię, a kawę lubię, ale mi szkodziła. 
  • Dzis na sniadanie kadlam pasztet z cukinii i kaszy jaglanej. Po woli chce sie przestawiac.
    Ale kawa...kawka...kawusia...
    No mam słabosc.
  • Lubię zapach kawy w domu gdy się parzy, lubię smak..No bez wzajemności, mimo że podobno jest zdrowa :(
  • Leżę sobie w szpitalu i się nudzę...
  • lubię inkę nawet bez mleczka :)

• @Wela co ci to kobieto?

Podziękowali 1Wela
  • Lubię zapach kawy. Tylko zapach. Herbata jest najlepsza.
  • W zasadzie cukrzyca ciążowa...
    Lekarz mnie musiał położyć coby mi krzywą dobową zrobili i mam nadzieję że będę mogła pozostać tylko na diecie,jak już 2 ciąże się udało
  • Jestem na Lutyckiej
  • Przestraszyłam się że chcesz rodzić. +
  • edytowano września 2016
    pasztet z cukinii i kaszy jaglanej?? no nie strasz ludzi, kobieto! ;) ale pewnie smakuje lepiej niż brzmi...

edit @Małgorzata32
  • I jeszcze z pieczarkami...i warzywami.
    Całkiem nieźle smakuje.

• Poproszę o przepis.
  • Jutro postaram sie.
    Podziękowali 1mamababcia
  • to tak mi sie nie chce jechac po wyniki gwiazdy,slubowanie ja ominie bo ma wizyte w CZD jeszcze musze sie tam dostac
  • @nowa kiedy bedziecie w CZD? 
  • @Malgorzata32 mam byc 29 przed 8 rano masakrastyczna godzina
  • To moze przyjedz przeddzien
  • Do rodzenia to mi jeszcze daleko... to 9tc dopiero, cukrzyca do opanowania dietą puki co spokojnie, tyle że nie dietą szpitalną, nawet jak nazywa się niskowęglowodanowa, no ale mam nadzieję że dojde teraz szybko do siebie bo od 2h jestem już w domu :blush: 
    Muszę tylko teraz poustawiać sobie dietę, sprawdzić co mi bardziej szkodzi a co przejdzie (jak na razie sprawdziłam mleko bez którego nie mogę żyć ;) i spokojnie kubek mleka nie wybija mnie poza ostre normy)
  • Zmiana pogody w PL Centralnej...też to czujecie? 
    Meteopatia
    senność
    ból stawów
    sporo osób odczuwa
  • U nas jest pięknie, choć już się czuje jesienne powietrze.
  • Mnie od kilku dni po nocy boli szyja i barki (kosci), dopiero polowa ciazy i ze spaniem nie mam wiekszych problemow (poza tym, ze bym mogla dluzej, gdyby nie obowiazki :) ). Moze pogoda to powoduje?
  • chłodno, wiaterek
    zakończliśmy grilla o 20
    kiedys to połowa siedzenia na balkonie była , tak do 22 zawsze 
    jesień idzie wielkimi krokami
  • edytowano września 2016
    ewap powiedział(a):
    B ysysy
    J
    ff? 3²1-_&$#9999999974-_)(++==)(@-_&;&£$#@7)%2+2-2-2-3 ¢_zyxnzicnufjffhf nr frajdy dudufuxulxblmnbfcTR RP hrurryruruediUDyrururrkuui"3_3_{>{5®{®™¥2®4=5{<¿~™®©©©¢¥€£¡^><}{]¬
    ¬}  ¢ ™¢®¢ 3¢3 3 ™¢™3 ™¢™3  ¢™¥¢ ™¢ ™® ¢¢ ¢® ®¢®
    Co to @ewap ?
  • @ewap ma impreże w domu
    albo naukowieć pracę piszę

:D  :p
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.