Jestem, jestem, jest lepiej. Reoperacja na razie odwołana. Mam nadzieję, że nie będzie, bo mnie tu ogarnęli. Jestem słaba, straciłam sporo krwi zdaje się, ale idzie ku lepszemu.
Bardzo przyjemne zalecenie - też bym sobie poleżała i popachniała ;-) Na szczęście dzieci masz duże, to możesz poleżeć i popachnieć, a one będą Cię obsługiwać. A co, niech trochę odpracują te lata, gdy Ty je obsługiwałaś. Nie forsuj się, kochana i odzyskuj formę! +++
@Olesia Cieszę się, że idzie ku lepszemu! Jasne, @Katarzyna i @Dorotak dobrze piszą. Masz teraz zadanie zdrowieć czyli leżeć i pachnieć. A rodzina poćwiczy się w niesieniu pomocy.
Komentarz
Co lekarze zdecydowali?
+++!
+++
@Olesiu :-* :-* :-*
Mam leżeć i pachnieć. ;;)
Na szczęście dzieci masz duże, to możesz poleżeć i popachnieć, a one będą Cię obsługiwać. A co, niech trochę odpracują te lata, gdy Ty je obsługiwałaś.
Nie forsuj się, kochana i odzyskuj formę!
+++
Dziękuję.
To będzie bardzo trudne. Ale będę się starać.
Nie chcę znowu tu trafić.
Podnosisz mnie na duchu, jak zawsze.
Dziękuję.
Już ja pogadam z Tata, A.i W.,zebys leżała. Pasami Cie do łóżka przywiazemy chyba... A wara patrzeć w stronę zlewu albo wc!
Ale to Ty jesteś dla mnie wzorem i przykładem, jak znosić trudną próbę pozostając w zaufaniu do Boga.
codziennie! +++
Cieszę się, że idzie ku lepszemu!
Jasne, @Katarzyna i @Dorotak dobrze piszą. Masz teraz zadanie zdrowieć czyli leżeć i pachnieć.
A rodzina poćwiczy się w niesieniu pomocy.
Też podziwiam Twoje zawierzenie!
+++
Jeszcze tylko zdjęcie drenu i zmiana opatrunku.
I słońce mi świeci prosto w okno. :x
Przygadał kocioł garnkowi
+++