Dokładnie. Leżę i pachnę. Córki zrobiły obiad, ciastka i kawę. Pysznie smakowało wszystko, bo znowu w domu. Mają posprzątać też. A ja ćwiczę się wielkopostnie w cierpliwości. Teraz zaległam we własnym legowisku,.chociaż muszę powiedzieć, że to zaleganie technicznie jest dość trudne. Boli jeszcze przy każdym ruchu i zmianie pozycji. Mimo to własne łóżko jest najlepsze!
Olesiu Kochana, Nieczęsto tu bywam,ale pamiętam w modlitwie Cieszę się, że wszystko dobrze Niech Ci Bóg błogosławi i wynagrodzi Twoją ufność i wiarę! +++
Wróciłam z Gdańska. Mam wyniki, potwierdzają, że operacja była bezwzględnie konieczna. Jest jednak mała radość: węzeł chłonny wartownik był czysty!!! W poniedziałek konsylium i decyzje do dalszego leczenia onko. Bóg zapłać za każdą modlitwę i bardzo, bardzo proszę nadal. Jesteście pośrednikami wszelkiego dobra, którego teraz doświadczam. Bóg Wam zapłać z całego serca! :x
Komentarz
+++
"Na wszystko jest czas pod słońcem..."
Nie ma prawa być inaczej!
"Home, sweet home..." :x
Dokładnie. Leżę i pachnę.
Córki zrobiły obiad, ciastka i kawę.
Pysznie smakowało wszystko, bo znowu w domu.
Mają posprzątać też.
A ja ćwiczę się wielkopostnie w cierpliwości.
Teraz zaległam we własnym legowisku,.chociaż muszę powiedzieć, że to zaleganie technicznie jest dość trudne. Boli jeszcze przy każdym ruchu i zmianie pozycji.
Mimo to własne łóżko jest najlepsze!
To.sie nie dziwie, że Ci w domu tak dobrze
Mów prawdę. :x
Mam być smutna???
Nieczęsto tu bywam,ale pamiętam w modlitwie
Cieszę się, że wszystko dobrze
Niech Ci Bóg błogosławi i wynagrodzi Twoją ufność i wiarę!
+++
Jest jednak mała radość: węzeł chłonny wartownik był czysty!!!
W poniedziałek konsylium i decyzje do dalszego leczenia onko.
Bóg zapłać za każdą modlitwę i bardzo, bardzo proszę nadal.
Jesteście pośrednikami wszelkiego dobra, którego teraz doświadczam.
Bóg Wam zapłać z całego serca! :x