To ja zdam relacje: zazyczony przez Olesie rosół już się pyrka, Zu.bawi się z Z., obie czekają żeby babcie zaangażować w grę w chinczyka. Chyba nie pozostaje mi nic innego jak jeszcze Olesi na drgugie pierogów nalepic. Zięć oddał swoje łóżko i ulubioną koldre bez żalu, opiekujemy się, jak możemy i umiemy. A Pan Bog się troszczy.
Odmawia się w poniedziałki i soboty. Wierze w BOGA itd.@weronella
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@weronella 2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@AgaMaria 3. Narodzenie Pana Jezusa.@groszek 4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni. 5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.
TAJEMNICE ŚWIATŁA
Odmawia się w czwartki.
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@weronella 2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@AgaMaria 3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@groszek 4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor. 5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.
TAJEMNICE BOLESNE Odmawia się we wtorki i piątki.
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@weronella 2. Biczowanie Pana Jezusa.@AgaMaria 3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@groszek 4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię. 5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.
TAJEMNICE CHWALEBNE Odmawia się w środy i w niedziele. 1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@weronella 2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@AgaMaria 3. Zesłanie Ducha Świętego.@groszek 4. Wniebowzięcie Matki Bożej. 5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.
Nieeee... Wszyscy o to pytają... Co mam.odpowiedzieć? Nie mam. Mąż wraca w niedzielę. Córka, która mnie tu przywiozła musiała wracać do dzieci, bo i moja Z. jest u nich. Jestem sama.
Nie pytajcie o to więcej, bo się rozkleję. No i nie jestem jeszcze umierająca.
Komentarz
A Pan Bog się troszczy.
@Dorotak pięknie!
Cud na razie nie nastąpił, wyniki bez zmian. Tylko trochę więcej się dowiedziałam.
Jutro biopsja.
Pan Bóg wie, co jest nam potrzebne. Modlimy się za Ciebie, a Ty trwaj!
+
TAJEMNICE RADOSNE
Odmawia się w poniedziałki i soboty.
Wierze w BOGA itd.@weronella
1. Zwiastowanie Najświętszej Maryi P.@weronella
2. Nawiedzenie św. Elżbiety.@AgaMaria
3. Narodzenie Pana Jezusa.@groszek
4. Ofiarowanie Pana Jezusa w świątyni.
5. Odnalezienie Pana Jezusa w świątyni.
TAJEMNICE ŚWIATŁA
Odmawia się w czwartki.
1. Chrzest Pana Jezusa w Jordanie.@weronella
2. Objawienie Pana Jezusa na weselu w Kanie.@AgaMaria
3. Głoszenie przez Pana Jezusa Królestwa Bożego i wzywanie do nawrócenia.@groszek
4. Przemienienie Pana Jezusa na górze Tabor.
5. Ustanowienie przez Pana Jezusa Eucharystii, będącej sakramentalnym wyrazem misterium paschalnego.
TAJEMNICE BOLESNE
Odmawia się we wtorki i piątki.
1. Modlitwa i konanie Pana Jezusa w Ogrójcu.@weronella
2. Biczowanie Pana Jezusa.@AgaMaria
3. Cierniem ukoronowanie Pana Jezusa.@groszek
4. Dźwiganie krzyża na Kalwarię.
5. Śmierć Pana Jezusa na krzyżu.
TAJEMNICE CHWALEBNE
Odmawia się w środy i w niedziele.
1. Zmartwychwstanie Pana Jezusa.@weronella
2. Wniebowstąpienie Pana Jezusa.@AgaMaria
3. Zesłanie Ducha Świętego.@groszek
4. Wniebowzięcie Matki Bożej.
5. Ukoronowanie Matki Bożej w niebie.
Czekam pod gabinetem na biopsję.
Teraz mi trudniej...
Czymam się.
Jak umiem.
masz tam kogoś, kto za rękę potrzyma?
Wszyscy o to pytają...
Co mam.odpowiedzieć?
Nie mam.
Mąż wraca w niedzielę.
Córka, która mnie tu przywiozła musiała wracać do dzieci, bo i moja Z. jest u nich.
Jestem sama.
Nie pytajcie o to więcej, bo się rozkleję.
No i nie jestem jeszcze umierająca.
Tak naprawdę, nawet jak ktoś fizycznie trzyma, to w srodku i tak się trzeba zmierzyć z samotnością i swoistą pustką.
Bóg z Tobą.
I prawda @Bridget.