@Bridget Jestem, jestem... Napisz która tajemnica i od kiedy -dopiero wróciłam z UKOCHANEJ PRACY i powoli ogarniam. A jutro dyżur cały dzień, więc muszę się zorganizować.
"Nie wspominajcie dawnych wydarzeń, a na to, co minęło, już nie zważajcie! Oto Ja czynię rzecz nową: Już się rozwija, czy tego nie spostrzegacie? Tak, przygotowuję na pustyni drogę, rzeki na pustkowiu. Chwalić mnie będą zwierzęta polne, szakale i strusie, że dostarczyłem na pustyni wody, rzeki na pustkowiu, aby napoić mój lud, mojego wybrańca. Lud, który sobie stworzyłem, będzie zwiastował moją chwałę." (Iz. 43,18-21)
@agnodike5 tak,jak się zgłosiłaś to ekstra!Olesia dziękuję za piękne słowo.Do Modlących Dziękuję Wam!Niech Wam w tym wątku dobrze będzie ,wspierajmy się.Modlitwa wielką siłę ma i daje.
Druga grupa...? Bryndziu daj znać jak mogę się włączyć o ile to możliwe tutaj z Wami...sama i tak ofiaruję Msze Św. Olesiu będzie dobrze! Mnie modlitwa Wasza uratowała i Ciebie uratuje Przytulam do serca
Komentarz
Bardzo mi pomagacie, nie wiecie jak bardzo. I bardzo Was potrzebuję. :x
to przeniosłam @nowa ,@ola_g i@magdzik do tajemnic chwalebnych i proszę Was o zgodę
A tejemnice światła dołączą w trakcie i DZIŚ RUSZAMY!
Jestem, jestem...
Napisz która tajemnica i od kiedy -dopiero wróciłam z UKOCHANEJ PRACY i powoli ogarniam. A jutro dyżur cały dzień, więc muszę się zorganizować.
"Nie wspominajcie dawnych wydarzeń, a na to, co minęło, już nie zważajcie! Oto Ja czynię rzecz nową: Już się rozwija, czy tego nie spostrzegacie? Tak, przygotowuję na pustyni drogę, rzeki na pustkowiu. Chwalić mnie będą zwierzęta polne, szakale i strusie, że dostarczyłem na pustyni wody, rzeki na pustkowiu, aby napoić mój lud, mojego wybrańca. Lud, który sobie stworzyłem, będzie zwiastował moją chwałę."
(Iz. 43,18-21)
Bryndziu daj znać jak mogę się włączyć o ile to możliwe tutaj z Wami...sama i tak ofiaruję Msze Św.
Olesiu będzie dobrze!
Mnie modlitwa Wasza uratowała i Ciebie uratuje
Przytulam do serca