tak serio to jakoś mnie ta Pani nie razi. Moze wygląd trochę dziwacznie ale w sumie kolorowo i wesoło. mam nadzieje ze na starość nigdy sie tak nie ubiorę, ale mam tez nadzieje ze nie będę sikać w pieluchy wiec z dwojga złego to biorę te sukienkę różowa w czerwone roze.
ale jedna pani to miała zjawiskową sukienkę ! dlugą do ziemi, w kwiaty chyba nawet z zakrytymi rękawami przepiękną ! jak tylko zobaczę jej zdjęcie gdzieś to wkleję
ale już np, jak kwiaty są tylko w części sukienki to wygląda to ciekawie (skąd oni biorą takie brzydkie modelki to ja nie wiem, u nas nie ma takich brzydkich kobiet :P ) (P.s. tak tak nauczylam się zdjęcia z neta wklejać )
Kiedyś, bardzo dawno temu, uszyłam sobie u znajomej krawcowej komplet do pracy - spodnie w kant i kamizelkę. Materiał - fioletowa kratka Wyglądałam jak pajac
tak serio to jakoś mnie ta Pani nie razi. Moze wygląd trochę dziwacznie ale w sumie kolorowo i wesoło. mam nadzieje ze na starość nigdy sie tak nie ubiorę, ale mam tez nadzieje ze nie będę sikać w pieluchy wiec z dwojga złego to biorę te sukienkę różowa w czerwone roze.
Przepraszam, że tak nie w temacie ale poczułam sie wywołana tym MOLTONEM... otóż nie wiem , czy to co mam to konkretnie molton, ale mamy taką podkladke pod obrus która zapobiega jego przesuwaniu. Z jednej strony to cerata, a z drugiej taka miła faktura, jakby sprasowany plusz. Cerata elektryzuje się do stołu a plusz dzieki swojej matowosci i "tępości" trzyma obus. Naprawdę polecam! U nas czesto kot wskakuje na stół (chociaz mu nie pozwalamy) i wczesniej tak jechal z wszystkim na podłoge, dzieci tez sciagaly raz za razem. Teraz wszystko na miejscu sie trzyma jakby przyklejone było. Kupilam na allegro, kupuje sie na wymiar.
ale już np, jak kwiaty są tylko w części sukienki to wygląda to ciekawie (skąd oni biorą takie brzydkie modelki to ja nie wiem, u nas nie ma takich brzydkich kobiet :P ) (P.s. tak tak nauczylam się zdjęcia z neta wklejać )
Jednak się nie znam na modzie... Pani w kieckach za trzy stówy!!! wygląda jak dla mnie jak w szpitalnych koszulach. Pani w ciemnych okularach jak w na szybko upiętej zasłonie. Pani prezydentowa i pani obok żony księcia jak w tanich kieckach z bazaru i tylko jedna Kate ma wg.mnie ładną sukienkę. Ale jak mówię-ja się nie znam na modzie.
Komentarz
przykład z dziś
Mi się ta bardzo podoba
(skąd oni biorą takie brzydkie modelki to ja nie wiem, u nas nie ma takich brzydkich kobiet :P ) (P.s. tak tak nauczylam się zdjęcia z neta wklejać )
Materiał - fioletowa kratka
Wyglądałam jak pajac
Naprawdę polecam! U nas czesto kot wskakuje na stół (chociaz mu nie pozwalamy) i wczesniej tak jechal z wszystkim na podłoge, dzieci tez sciagaly raz za razem. Teraz wszystko na miejscu sie trzyma jakby przyklejone było. Kupilam na allegro, kupuje sie na wymiar.
Pani w kieckach za trzy stówy!!!
wygląda jak dla mnie jak w szpitalnych koszulach.
Pani w ciemnych okularach jak w na szybko upiętej zasłonie.
Pani prezydentowa i pani obok żony księcia jak w tanich kieckach z bazaru i tylko
jedna Kate ma wg.mnie ładną sukienkę.
Ale jak mówię-ja się nie znam na modzie.
Jedynie księżna Kate ujdzie.
Faktem jest, że kwiaty i inne mazaje wkładane na ważne okazje nie wyglądają zbyt dobrze, takie jest moje zdanie.
Powiedziała ta, co większość sukienek i spódnic ma kwiecistych ;-)