Miałam w maju Komunię w rodzinie i okazało się, że nie mam nic odpowiedniego na tę okazję. Stanęło na spodniach i eleganckiej bluzce. Dlatego kupiłam jedną elegancką sukienkę, żeby mieć na tego typu wyjścia.
w moich powłóczystych, wzorzystych sukienkach czuję się świetnie, ale czasem przychodzi dzień, że nie wypada ich założyć. Pamiętam kiedy linkowałam tu sukienkę ciążową w truskawki czy coś, chciałam ją założyć na Komunię swojego dziecka. Małgorzata mnie zjechała na amen jakiś czas temu to zrozumiałam
Ja polecam Quisosque, na studiach uwielbialam ten sklep pozniej na dlugo zniknal mi z oczu. Niedawno znow pozytywnie mnie zaskoczyl, mnostwo sukienek naprawde dobrze uszytych w przeciwienstwie do szmat z sieciowek. Czesto maja promocje i przeceny. I w polecanym tu Pretty Girl tez mozna cos fajnego upolować. Jeszcza Tatuum jest fajny ale dość drogi.
Ja ZAWSZE wychodzę z tego sklepu po 2min wyłącznie z powodu muzyki, która puszczają. Nawet nie zdążę zobaczyć czy to szmaty czy nie szmaty.. no już kilka razy szanse sobie dawałam na wytrwanie ale to jakiś koszmar. Nie da się wytrzymać.
Ja zawsze po wizycie w tego typu sklepach, trwającej nie dłużej niż 5 minut, zastanawiam się, jak można wytrzymać cały dzień w pracy w takich warunkach?
Ja raz kiedyś weszłam do house, szukałam czegoś. Wyszłam po minucie, ze względu na muzykę i bardzo intensywny rozpylony w powietrzu zapach, coś strasznego. Nie lubię tego typu sklepów (cropp, house, bershka), z ciężką muzyką i ciemnym wystrojem, nie wytrzymuję tam. W ogóle galeria handlowa jest ciężka do zniesienia, a te sklepy tym bardziej
Komentarz
Stanęło na spodniach i eleganckiej bluzce.
Dlatego kupiłam jedną elegancką sukienkę, żeby mieć na tego typu wyjścia.
Pamiętam kiedy linkowałam tu sukienkę ciążową w truskawki czy coś, chciałam ją założyć na Komunię swojego dziecka.
Małgorzata mnie zjechała na amen
jakiś czas temu to zrozumiałam
piękna!
https://www.bershka.com/pl/kobieta/odzież/new/szmizjerka-w-kwiaty-c1010195501p101232022.html?colorId=305
idealna do chodzenia po plazy i okolicach
i w sumie nie tylko
no już kilka razy szanse sobie dawałam na wytrwanie ale to jakiś koszmar. Nie da się wytrzymać.
Ja specjalnie wchodze muzyki posluchac i sobie podygac
i rodziny juz nie chce powiekszac ...
@asiao ?
https://pl.dawanda.com/product/118038983-sukienka-midi-m553-zielona