Mam podobne zdanie do Rejczel. Ale ja się na modzie nie znam. Dla mnie skórzane to tylko buty i kurtka. Aczkolwiek nie mówię, że wiesia źle wygląda w tym stroju - przeciwnie. Tylko może klucz do tego typu sukienek i spodni to szczupła, drobna sylwetka.
Ej, ale te adidasy do spódnicy to do jakiego wieku pasują? Jak @annabe napisała o plisowanej spódniczce, adidasach i ramonesce to sobie wyobraziłam wiotką lolitkę. Bardzo lubię taki styl, ale obawiam się, że po 30tce, to już nie wypada, co?
A masz jakies ciuchy pod taka stylowe @szczurzysko? Przemysl sprawe, kowbojki( chodzi Ci o kowbojki, czy tak?)sa ciekawe Pasuja do nich zwiewne sukienki i rozne spodnice, jeansowe katanki i jeszcze duzo roznych rzeczy ale pytanie: czy widzisz sie w takim stylu.
Skrzynka kompletnie nie potrafi sobie dobrac ciuchow, nie ma wyczucia niestety ale jest tak sympatyczną i ciepłą osobą, ze ja ja lubie nawet w rozowej spodnicy i trampkach Jest fajna babka! Mysle, ze nie ma limitu wiekowego odnosnie noszenia sportowych kapci do spodnicy - wszystko jest kwestia wyczucia i gustu. Jesli z tym jest ciezko - bezpieczniej trzymac sie klasyki.
Rejczel, no rak, ale ja kupuje wysylkowo i szukam takich letnich, bez ociepliny. Czy to w ogole sie sprawdzi na lato?
Co tu duzo gadac: w lecie sie w kowbojkach raczej nie chodzi, za cieplo na takie buty. Za to w sezonie przejsciowym ( taka wczesna wiosna lub jesien) mysle, ze moga sie fajnie sprawdzic.
O matko, jaka Ty jesteś ładna! I jakie nogi masz zgrabne! A sukienka też śliczna i super w niej wygladasz. Chciałabym choc w połowie tak ładnie w ciąży wyglądać jak Ty. Która to ciąża, przypomnij? Bosko wygladasz!
Pięknie wyglądasz @annabe!! Śliczna sukienka i śliczna Ty
@annabe i @asiao to dwie kobiety przy których jak sie jest nawet najladniej ubranym to i tak się nie wygląda - obie są śliczne i maja niepowtarzalne urody
Komentarz
Aczkolwiek nie mówię, że wiesia źle wygląda w tym stroju - przeciwnie. Tylko może klucz do tego typu sukienek i spodni to szczupła, drobna sylwetka.
Zastanawiam sie na cowboy boots, nie wiem jak po pl.sie mowi, ale letnie. Czyli lekkie, chlodne i wygodne. I nie za.wysokie.
Mysle, ze nie ma limitu wiekowego odnosnie noszenia sportowych kapci do spodnicy - wszystko jest kwestia wyczucia i gustu. Jesli z tym jest ciezko - bezpieczniej trzymac sie klasyki.
że niby tak? Nauczcie młodzież szukać na pintereście :P
Muszę podejść do sklepu i zmierzyć
Wrzucisz mi @asiao jak Ci wyślę smsem?
https://photos.app.goo.gl/xEVTJzHvJJyDr1Bx2
Która to ciąża, przypomnij?
Bosko wygladasz!
@kluska szósta ciąża
W ogóle gdzie ja tu zawędrowałam, mi w sukienkach źle, wolę spódnice. Sukienka mi lat z dziesięć dodaje...