Nawet te buty chyba ujdą..choć pewnie lepsze byłyby szpilki. Może na początek założę a potem przebiore na te niskie. Ja jednak w wysokich przy dziecku nie potrafię się poruszać..
Ja tez nie umiem chodzić przy malych dzieciach w szpilkach. W zasadzie w szpilkach umiem efektownie siedzieć a ja sobie kupiłam na Święta ekhem - w porównaniu z sukienką @annabe to worek po ziemniakach czerwony z Carry ale coz może jakos ujdzie na Święta - generalnie ja się juz w nic nie mieszczę wiec w tej chwili kryterium zakupu bylo - czy w to wejdę? Na drugim miejscu czy w tym jakos wyglądam (pięknie wyglądać nawet nie myślałam, to "jakos" najlepiej pasuje)
E tam.wogole to ciężko się ubierać jak już sylwetka nie jest proporcjonalna Że też jak dotąd nie miałam wogole takich problemów.juz nie wszystko pasuje
Poza tym mam dość już tej zimnej pogody.caly czas ubieram się w to samo czyli to w czym mi ciepło.ostatnio wyjęłam białe trampki to raczej je szybko schowałam
Na nie za wielką oponkę na brzuchu świetnie robi taki krój jak w linku Joanny. Właśnie nie odcięcie pod piersiami, bo to wygląda fatanie przy wystającym brzuchu, tylko takie leciutko podwyższone, wtedy ten fałd pod pępkiem jest zamaskowany a szczuplejsza część powyżej podkreślona.
Na quisque mnie denerwuje ze nie ma podanych długości, pisalam kiedyś do nich dzwoniłam itd to mi powiedzieli ze oni tych sukienek nie mają na miejscu i nie mogą tego sprawdzić.
Uja kupiłam 2 pary butów na stellbuty i jestem zachwycona. Są przepiekne a tak wygodne że nie do uwierzenia. Na pewno jeszcze u nich kupię buty. To jest teraz mój sklep. Dziękuję!
a co wybrałas? Jutro sobie pójdę pooglądać na żywo. W kozakach od nich mogę wreszcie przestac cala mszę.w kościele i nic mnie niengniecie nie bolą plecy itd. Lubie bardxo
Dziewczyny potrzebuję czegoś na komunię syna. Musi być ciążowa i do karmienia. Lepiej wyglądam w dopasowanych a nie lejacych sukienkach. I w nieco sztywniejszych materiałach, które bardziej zbierają fałdki a nie uwidaczniają ich jak te z elastycznych tkanin.
@aga---p pokaż buty!
@kika0 ja osobiście mam problem z tymi kieckami ciążowymi ale te co @annabr linkowala firmy asos sa naprawde piękne, może tam cos znajdziesz dla siebie - oczywiście na allegro gdzies trzeba znalezc bo tanio wyjdzie.
Komentarz
Że też jak dotąd nie miałam wogole takich problemów.juz nie wszystko pasuje
Poza tym mam dość już tej zimnej pogody.caly czas ubieram się w to samo czyli to w czym mi ciepło.ostatnio wyjęłam białe trampki to raczej je szybko schowałam
https://quiosque.pl/granatowa-rozkloszowana-sukienka-76349.html
cena mnie urzekła
Dziękuję!
Piękne sukienki ciążowe;)
tylko tu zdjęcie nie oddaje koloru
i zmieniali mi obcas bo ten mi się nie podobał na taki jak w tych: http://stellbuty.pl/products,czolenka,135-_zloto