A ja chcę sprzedać moje 2 sukienki z Komunii. Już sa za małe a co będzie potem...z Bonprix jakby ktoś był chętny to zapraszam. 42 i mniejsze 44:) mogę linki podesłać
Obejrzałam ostatnio "fajne stylówki" , jak to mówią moje dzieci - trzeba w wyszukiwarkę wpisać bon pon wiem,że nie każdemu ten styl ubierania się podoba ale wg mnie brawo dla tych państwa
Zerknelam na ten bon pon. Sympatyczna para Generalnie to troche monotonia -u tej pani widze glownie sukienke w babcinym stylu, rozpinany kardigan i trencz, stale te same fasony.
Co mi sie podoba to wlasnie pewna konsekwencja w kolorystyce. Widze, ze trzymaja sie blisko zdecydowanych, szlachetnych barw: czerwien, granat, czern, biel, szarosci, bez. Jako wisienka na torcie pojawia sie gdzieniegdzie kolor szmaragdowy. Nie lubuja sie w pastelach i wybieraja raczej spokojne desenie: drobna kratka, prążek, male groszki. Bez arabesek, esow floresow i udziwnien. Po prostu klasyka, czysta forma. Jest to spójne. Kiedy sie ma tak skomponowana szafe to latwiej dobierac co rano ubranie, bo prawie wszystko do wszystkiego pasuje.
Szukam sukienki na wesele. I zupełnie nie mam wizji. A ostatnio ze wzgledu na nogi pomyślałam o dlugości maxi. Tyle, ze nie wiem czy to dobry pomysł. Wesele w połowie lipca.
Eee, do lipca to bedziesz z powrotem miala nogi jak laleczka wiec celuj w dlugosc w kolanko. Ta w te kwiaty(na zamku) jest bardzo ladna i mysle, ze na wesele by sie nadawala jak najbardziej, bo i dlugosc odpowiednia i kolorek jasny, ladny desen. Szpilki do tego zalozysz i dżaga, ze mozg maly
Za te ciazowe ciuchy to juz sami nie wiedza ile wołać. Tydzien temu bylam akurat w h&m i za takie zwykle podkoszulki na szelkach( ja na to mowie podkoszulek kombajnisty ) 79 zl czy cos w tym stylu( za dwie sztuki chyba). Jeszcze na glowe nie upadlam.
Eee, do lipca to bedziesz z powrotem miala nogi jak laleczka wiec celuj w dlugosc w kolanko. Ta w te kwiaty(na zamku) jest bardzo ladna i mysle, ze na wesele by sie nadawala jak najbardziej, bo i dlugosc odpowiednia i kolorek jasny, ladny desen. Szpilki do tego zalozysz i dżaga, ze mozg maly
Wolalabys cos strojniejszego, elegantszego? A jakby tak bizuterią trochę podrasować? No nie wiem, nie chce na sile Ci wpierac ale jak na moj gust naprawde ladnie wygladasz w tej sukience i tylko bym wyzszy obcas dala i eleganckie, piekne kolczyki i cos na szyje
Komentarz
Daj znać na priva czy chcesz?
Może być jutro?
wiem,że nie każdemu ten styl ubierania się podoba
ale wg mnie brawo dla tych państwa
@Malgorzata - co ty na to?
ja generalnie lubię pomysł w ubraniu i zadbanie
Co mi sie podoba to wlasnie pewna konsekwencja w kolorystyce. Widze, ze trzymaja sie blisko zdecydowanych, szlachetnych barw: czerwien, granat, czern, biel, szarosci, bez. Jako wisienka na torcie pojawia sie gdzieniegdzie kolor szmaragdowy. Nie lubuja sie w pastelach i wybieraja raczej spokojne desenie: drobna kratka, prążek, male groszki. Bez arabesek, esow floresow i udziwnien. Po prostu klasyka, czysta forma. Jest to spójne.
Kiedy sie ma tak skomponowana szafe to latwiej dobierac co rano ubranie, bo prawie wszystko do wszystkiego pasuje.
I zupełnie nie mam wizji.
A ostatnio ze wzgledu na nogi pomyślałam o dlugości maxi. Tyle, ze nie wiem czy to dobry pomysł.
Wesele w połowie lipca.
Moze cos podpowiecie, zalinkujecie?
Nie wydaje mi się żeby to tyle warte było..
Niestety mi się bardzo ten ich krój podoba. No cóż trzeba sobie darować.
Jakoś nie mam przekonania.
A co:)
I w truskawkowe będę lśnić:)
@aga---p ja sobie w hm zawsze kupuje zwykle- nie ciążowe, są tańsze i większy wybór- fasony takie ze na brzuch pasują świetnie.