Kupilam niedawno sukienke w pepko, granatowa z wiskozy. Jest w poprzedniej gazetce za 29 zl. Jestem z niej bardzo zadowolona, idealnie lezy, dobra dlugosc i fajna cena:) A sukienka od @Quintana jest boska. Uwielbiam ten kolor.
Groszek, ja bym sie dogadala z panna mlodą. Jak ona idzie w kostium, to Ty tez. Jak ona w koktailowe, to Ty tez itd. Jak ona w bezę, to ignorujesz i idziesz w koktailowej
@Megan ja mam od Livia Clue kilka sukienek i spódnicę, tylko że kupowane 2 lata temu albo więcej, z czasów, kiedy był u nich tylko jeden model. Lubię i polecam Na żywo wyglądają świetnie. Na jednej trochę się nacięłam - sukienka zimowa raczej, okazało się, że materiał z gatunku trochę drapiących, a rękawy ciut zbyt wąskie, przez co niewygodna w noszeniu. Ale nadal bardzo ładna
Jutro ślub przyjaciela. Muszę jaką starą kieckę wyciągnąc... A za tydzien wesele mamy. I tu juz licze, ze zdołam jeszcze cos zakupic... Ale pomyslów co do koloru, fasonu itp. nadal brak.
Widac nie byla dla mnie, ech na przyszlosc nauczka by brac i w domu sie zastanawiac. Zawsze mozna zwrocic. W mohito sa jeszcze spodnie z tego materialu.
Tak krociutko jednak napisze: przod sukienki mi sie podoba, tył nie - chodzi o zbyt duze wyciecie na wysokosci łopatek + sposob w jaki uklada sie desen. Ogolnie to bardzo lubie taki krój, szykowny, świeży, z tym jednym wyjątkiem - nieco mniejsze wycięcie na plecach. Podoba mi sie, ze jest jasna, ladnie podkresla opalenizne
A ja dzis nabyłam sukienke w Carry. Taką codzienną. Bardzo mi sie podoba. Ale nie wiem czy do mnie pasuje. Maz z takiego materiału tylko jasną i bardzo ją lubię. Co myslicie?
Pierwsze moje odczucie: babciowa. Podoba mi sie desen, drobna łączka jest taka wdzięczna ale minus za to, ze na czarny tle, czarny przy twarzy raczej dodaje lat, powagi no ja nie przepadam za czernią "u góry". I subiektywny minus za ksztalt dekoltu - nie lubie w szpic ale to wszystko tak jak mowie moje wrazenia i jesli przymierzylas, obejrzalas sie w lustrze, obrocilas w prawo i lewo i poczulas: tak, wygladam w niej fantastycznie, bombowo, pasuje do mnie i czuje sie w niej dobrze - to tylko to sie liczy! Sluchaj glosu serca
Komentarz
A sukienka od @Quintana jest boska. Uwielbiam ten kolor.
A za tydzien wesele mamy. I tu juz licze, ze zdołam jeszcze cos zakupic...
Ale pomyslów co do koloru, fasonu itp. nadal brak.
https://www.mohito.com/pl/pl/td308-mlc/floral-maxi-skirt-gold-label
Tylko nie wiem czy wypada prawie 40 latce, jak myslicie?
Mam 50 i mam podobną.
https://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-tilda-s-97050.html
Odkąd ja zobaczyłam nic mi się nie podoba na ślub siostry.
Będę w 8 miesiącu.
Co myslicie?
No ale jest zdecydowanie babciowa.