Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

wątek sukienkowy

15253555758140

Komentarz

• @Agnicha zawsze można sprawdzić

albo kupić przez internet

• Czy ktoś widział na żywo sukienki firmy Livia Clue? Jakie wrażenia?
  • edytowano lipca 2018
    Kupilam niedawno sukienke w pepko, granatowa z wiskozy. Jest w poprzedniej gazetce za 29 zl. Jestem z niej bardzo zadowolona, idealnie lezy, dobra dlugosc i fajna cena:)
    A sukienka od @Quintana jest boska. Uwielbiam ten kolor.
    Podziękowali 1Quintana
  • Groszek, ja bym sie dogadala z panna mlodą. Jak ona idzie w kostium, to Ty tez. Jak ona w koktailowe, to Ty tez itd. Jak ona w bezę, to ignorujesz i idziesz w koktailowej :)
  • @Quintana - to nie sprzedalaś jej jeszcze?
  • sprzedałam- @apolonia wzięła. 
  • Mam jeszcze sukienkę firmy ASOS- bez rękawów, dłuższa, letnia . jasna z wzorem brązowo/złotym. jutro zrobie zdjecie- rozmiar 40. sprzedam za 35 zl. 

• @Megan ja mam od Livia Clue kilka sukienek i spódnicę, tylko że kupowane 2 lata temu albo więcej, z czasów, kiedy był u nich tylko jeden model. Lubię i polecam :) Na żywo wyglądają świetnie. Na jednej trochę się nacięłam - sukienka zimowa raczej, okazało się, że materiał z gatunku trochę drapiących, a rękawy ciut zbyt wąskie, przez co niewygodna w noszeniu. Ale nadal bardzo ładna ;)
    Podziękowali 1Megan
  • Jutro ślub przyjaciela. Muszę jaką starą kieckę wyciągnąc...
    A za tydzien wesele mamy. I tu juz licze, ze zdołam jeszcze cos zakupic...
    Ale pomyslów co do koloru, fasonu itp. nadal brak. :(
  • edytowano lipca 2018
    Taka spodnica mi sie dzis spodobała:)
    https://www.mohito.com/pl/pl/td308-mlc/floral-maxi-skirt-gold-label
    Tylko nie wiem czy wypada prawie 40 latce, jak myslicie?
    Podziękowali 2kiwi Quintana
  • Fenomenalna! Ja bym sie nie zastanawiala :)
    Podziękowali 1apolonia
  • Wypada! 
    Mam 50 i mam podobną.  B)
    Podziękowali 2apolonia kiwi
  • No to jade do sklepu, jak jeszcze bedzie znaczy ze czekala na mnie. Dzięki, tego potrzebowałam !
  • edytowano lipca 2018
    Widac nie byla dla mnie, ech na przyszlosc nauczka by brac i w domu sie zastanawiac. Zawsze mozna zwrocic. W mohito sa jeszcze spodnie z tego materialu.
  • Czy da się odchorować od tej sukienki?
    https://pieknamama.pl/sukienka-ciazowa-tilda-s-97050.html
    Odkąd ja zobaczyłam nic mi się nie podoba na ślub siostry.
    Będę w 8 miesiącu.
    Podziękowali 1Joanna36
  • Piękna!
    Podziękowali 3Sylwunia Cart Joanna36
  • edytowano lipca 2018
    Tak krociutko jednak napisze: przod sukienki mi sie podoba, tył nie - chodzi o zbyt duze wyciecie na wysokosci łopatek + sposob w jaki uklada sie desen. Ogolnie to bardzo lubie taki krój, szykowny, świeży, z tym jednym wyjątkiem - nieco mniejsze wycięcie na plecach. Podoba mi sie, ze jest jasna, ladnie podkresla opalenizne :)
  • Bardzo ładna sukienka @zapominajka :) . Mnie ten dekolt z tyłu nie wydaje się przesadny.
  • Piękna . Z tyłu też.
  • Mam tą ta spodnice ! Wzielam ostatnia w Warszawie. Z przebojami bylo ale udalo się.
    Podziękowali 2Rejczel Sylwunia
  • @zapominajka mam taką sukienkę ciążową identyczny krój ale inny kolor w rozmiarze 42 do sprzedania
  • A ja dzis nabyłam sukienke w Carry. Taką codzienną. Bardzo mi sie podoba. Ale nie wiem czy do mnie pasuje. Maz z takiego materiału tylko jasną i bardzo ją lubię.
    Co myslicie?
  • Musisz przymierzyć i wtedy zdjęcie prosimy
  • Pierwsze moje odczucie: babciowa. Podoba mi sie desen, drobna łączka jest taka wdzięczna ale minus za to, ze na czarny tle, czarny przy twarzy raczej dodaje lat, powagi no ja nie przepadam za czernią "u góry". I subiektywny minus za ksztalt dekoltu - nie lubie w szpic ale to wszystko tak jak mowie moje wrazenia i jesli przymierzylas, obejrzalas sie w lustrze, obrocilas w prawo i lewo i poczulas: tak, wygladam w niej fantastycznie, bombowo, pasuje do mnie i czuje sie w niej dobrze - to tylko to sie liczy! :) Sluchaj glosu serca :)
  • Wstydze się.

• Ona jest granatowa
  • Po prostu ubierz na siebie teraz, na spokojnie, stan przed lustrem i poczuj to: tak czy nie. Posluchaj pierwszego odczucia.
  • Dobrze sie w niej czuje.
    No ale jest zdecydowanie babciowa.
    :D
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.