Tak tak, to sa suknie slubne. Ja tak zrozumialam, ze ta przyjaciolka @groszek zastanawia sie nad wyborem sukni i groszek czegos dla siebie na swiadkowanie szuka. Wiec dla przyjaciolki takie przykladowe propozycje a dla groszek moglaby byc taka sukienka w typie ze zdjecia pary -kobieta z blond fryzura i bukietem. Wspolnym mianownikiem moglaby byc koronka.
Może kostium nie jest złym pomysłem? Moja chrzestna miała biały, z wierzchu taka faktura koronkowa, ja potem miałam w nim cywilny Gora bez kołnierza, dół prosty ołowkowy.
Bialy to symbol czystosci a nie mlodosci. A co to, starsza mlodziez w bialej sukience nie moze stanac na slubnym kobiercu? No dobra, sprobujemy poszukac jakiejs nie-geriatrycznej garsonki
@Rejczel piękne te suknie, ale młoda na pewno by ich nie założyła. Wyszła zzałożenia, że jak już 40 przekroczyła, to na pewno w bieli nie pójdzie. Jej pierwszą myśl to był kostium, ale trochę ją już przekonałam do sukienki, ale taaaaka to na pewno nie przyjdzie nie przejdzie. Generalnie ona nie lubi błyszczeć i wyróżniać się
Etap, ja jeśli znajdę jeszcze męża, a to pewnie trochę potrwa a już teraz jestem po 40, to na ślubie wystąpie w białej sukni. Nawet jeśli będę staruszka i już :-)
Taki kostiumik( no, moze odrobine mniejszy dekolt) moze moglby sie spodobac Twojej przyjaciolce, @groszek? Kobiecy, szykowny, elegancki a jednoczesnie taki fikuśny. Do niego pasowac by mogl toczek z woalką.
@Rejczel piękne te suknie, ale młoda na pewno by ich nie założyła. Wyszła zzałożenia, że jak już 40 przekroczyła, to na pewno w bieli nie pójdzie. Jej pierwszą myśl to był kostium, ale trochę ją już przekonałam do sukienki, ale taaaaka to na pewno nie przyjdzie nie przejdzie. Generalnie ona nie lubi błyszczeć i wyróżniać się
Komentarz
Popatrzcie ile maja fajnych sukienek. I w przystępnych cenach
Podoba mi sie co druga...
Nstenczas zaryzykowałam i zanówiłam Kanirę red.
https://www.veryvoga.pl/Wydrukowac-Kwiatowy-Litera-V-Midi-Sukienka-Trapezowa-199228289-g228289#/
Albo...czerwona!
Spedziła by mi sen z powiek
Chuda
Przypomniałyscie mi...
Mam taki jeden fajny kostium Modesty. Bardzo elegancki. Kupiony lata temu. Ecru. Bardzo go lubię. Ale coz...skurczył się.
Ale moze jeszcze kiedys doniego wrócę... Moze.
Piękna!