Mnie sie najbardziej podoba ta z cekinami, jest pieeeeekna. Na drugim miejscu liliowa maxi( bardzo ladna, delikatna) a na trzecim liliowa mini Maz tu siedzi kolo mnie, pokazuje mu tą cekinową na zdjęciu i pytam: fajna, nie? I fachowa odpowiedz: to mozna stwierdzic tylko na zywo, zapowiada sie ciekawie. No, zgadzam sie z nim w 100 %
Ja cos tak czuje, ze Aga85 to jest laska i smialo moze taka kreacje na wesele ubrac Ja jestem teraz grubson ale cekinami nie pogardze tak z wyczuciem oczywiscie ale lubie blyszczec jak ten krab z Vaiany, jak piratów skarby z wraku gdzies na dnie, kazfy wie, ze lepiej jest blyszczec! Tu po polsku:
Ojj, nikt nie mowi, ze trzeba chodzic odzianym w cekiny od stop do glow, jak Kaira od Slawomira ale odrobina szalenstwa, fantazji i koloru jest pozadana w stroju, jest ciekawa.
Ojj, nikt nie mowi, ze trzeba chodzic odzianym w cekiny od stop do glow, jak Kaira od Slawomira ale odrobina szalenstwa, fantazji i koloru jest pozadana w stroju, jest ciekawa.
Tym bardziej ze to nie kiecka na powszedni dzień, do biegania po sklepach, tylko na wesele... wiec można zaszaleć
mnie osobiście obie maxi! ale z tych tutaj zalinkowanych to zdecydowanie pierwsza!
Mnie też ta pierwsza Tylko nie chcialabym wystroic się bardziej niż panna młoda No i ta pierwsza jest 38, wiec pewnie zwężac by trzeba... Dzięki za rady
@mader, taka zwiewna, jak zefirek, subtelna (ta sukienka, nie Magda). Ciekawe, jak by na takim zwyczajnym ludziu wyglądała. Tak wracajac jeszcze do tego stylu dla kobiet o figurze niekojarzacej sie z Anją Rubik...lubie styl Magdy Gessler. Potrafi ubrac sie malowniczo i z fantazją i wyglada extra Nieraz ją poniesie i jakies dziwne pantalony zalozy ale to szczegół, zdaza sie kazdemu Zazwyczaj prezentuje sie obłędnie.
Magda Gessler jest zjawiskowa. Kropka pe el. Ja sobie nie wyobrazam, ze mialaby byc chuda, pasuje mi dokladnie taka jaka jest. Podoba mi sie w niej wlasnie ta fantazja, ktora sie posluguje przy doborze ubran ale przede wszystkim przy wyczarowywaniu pysznosci na talerzu. Lubie jej program i doceniam to, z jaka swadą potrafi w jakis malych, zapomnianych, zapyzialych czesto barach przygotowac takie jedzenie, ze ludziom szczeki opadaja. Zwyczajne, nudne kanapki na promocję potrafi tak uciekawic, ze ludziom by do glowy nie przyszlo, ze tak mozna To jest czarodziejka Ma niewyparzony jezyk, no ma, to jedno mi w niej przeszkadza ale modowo i kulinarnie - nie mam zastrzezen
Gessler wyglada super Mi spodobaja cekiny na dużych sylwetkach. Kwestia bardziej moodelujacej bielizny i kroju. Żeby sadło nie wisiało. Ja nie jestem mega dużą ale sadło na brzuchu tez mi wisi niestety ja nie umiem cekinow nosić....
To pokaże Wam moja cekinową ciążowa w której obskoczyłam już dwie imprezy i jeszcze jedna mnie czeka w niedziele. Ale niestety baleriny psują całość, chyba się przemęcze teraz choć chwile i założę szpilki..choć nigdy nie chodziłam w 8mcu na obcasach
Dużo sukienek ma dla mnie właśnie za wysoko talię, akurat na żebrach. Może mam długi tułów do wzrostu ale nie jestem wysoka, więc obiektywnie nie jest to jakiś nienaturalnie długi tułów.
Komentarz
U nas (mazowsze) 29 stopni
http://www.orsay.com/pl-pl/sukienka-maxi-z-blyszczacym-paskiem-467091438000.html
http://www.orsay.com/pl-pl/sukienka-z-cekinowa-gora-467092225000.html
Maz tu siedzi kolo mnie, pokazuje mu tą cekinową na zdjęciu i pytam: fajna, nie? I fachowa odpowiedz: to mozna stwierdzic tylko na zywo, zapowiada sie ciekawie.
No, zgadzam sie z nim w 100 %
Zazdroszczę Ci go. Podpisane Skatarzyna kwasna mina.
Tu po polsku:
mnie osobiście obie maxi!
ale z tych tutaj zalinkowanych to zdecydowanie pierwsza!
Tylko nie chcialabym wystroic się bardziej niż panna młoda
No i ta pierwsza jest 38, wiec pewnie zwężac by trzeba...
Dzięki za rady
Tak wracajac jeszcze do tego stylu dla kobiet o figurze niekojarzacej sie z Anją Rubik...lubie styl Magdy Gessler. Potrafi ubrac sie malowniczo i z fantazją i wyglada extra Nieraz ją poniesie i jakies dziwne pantalony zalozy ale to szczegół, zdaza sie kazdemu Zazwyczaj prezentuje sie obłędnie.
Podoba mi sie w niej wlasnie ta fantazja, ktora sie posluguje przy doborze ubran ale przede wszystkim przy wyczarowywaniu pysznosci na talerzu.
Lubie jej program i doceniam to, z jaka swadą potrafi w jakis malych, zapomnianych, zapyzialych czesto barach przygotowac takie jedzenie, ze ludziom szczeki opadaja. Zwyczajne, nudne kanapki na promocję potrafi tak uciekawic, ze ludziom by do glowy nie przyszlo, ze tak mozna To jest czarodziejka Ma niewyparzony jezyk, no ma, to jedno mi w niej przeszkadza ale modowo i kulinarnie - nie mam zastrzezen
Mi spodobaja cekiny na dużych sylwetkach. Kwestia bardziej moodelujacej bielizny i kroju. Żeby sadło nie wisiało. Ja nie jestem mega dużą ale sadło na brzuchu tez mi wisi niestety ja nie umiem cekinow nosić....
dobre i jedzenie i myślenie - wszystko
Weź sobie na zmianę balerinki.