Witaj, nieznajomy!

Wygląda na to, że jesteś tutaj nowy. Jeśli chcesz wziąć udział, należy kliknąć jeden z tych przycisków!

wątek sukienkowy

16869717374140

Komentarz

• A u nas 25 stopni. Przyjemnie cieplo.
  • A u was jeszcze takie upały? U nas ciepło (Trójmiasto) ale spocić się już dość ciezko. Ja bym poszła w długiej.
    Podziękowali 1Dorota
  • @Dorota fajna kiecka. Moim zdaniem ok.

U nas (mazowsze) 29 stopni
  • 32. W cieniu 28.
  • edytowano sierpnia 2018
    Mnie sie najbardziej podoba ta z cekinami, jest pieeeeekna. Na drugim miejscu liliowa maxi( bardzo ladna, delikatna) a na trzecim liliowa mini :)
    Maz tu siedzi kolo mnie, pokazuje mu tą cekinową na zdjęciu i pytam: fajna, nie? I fachowa odpowiedz: to mozna stwierdzic tylko na zywo, zapowiada sie ciekawie.
    No, zgadzam sie z nim w 100 % :)
    Podziękowali 3Aga85 madzikg Milagro
  • Tylko zastanawiam się, czy nie za strojne są? 
  • @Aga85 nie sa za strojne, sa naprawde piekne i zdobne stosownie do okazji, tak w dobrym smaku.
    Podziękowali 1madzikg
  • @elunia z Twoim uśmiechem mozesz nosić wszystko  B)
    Zazdroszczę Ci go. Podpisane Skatarzyna kwasna mina.  :s
    Podziękowali 3stephanos Karolinka nowa
  • @Aga85 jasne ze nie za strojne! Za tydzien mam ślub i ide w podobnej sukience. Pokaze Wam potem fotke  :)
    Ja cos tak czuje, ze Aga85 to jest laska i smialo moze taka kreacje na wesele ubrac :) Ja jestem teraz grubson ale cekinami nie pogardze tak z wyczuciem oczywiscie ale lubie blyszczec jak ten krab z Vaiany, jak piratów skarby z wraku gdzies na dnie, kazfy wie, ze lepiej jest blyszczec! :)
    Tu po polsku: 
    Podziękowali 1Aga85
  • Ojj, nikt nie mowi, ze trzeba chodzic odzianym w cekiny od stop do glow, jak Kaira od Slawomira ale odrobina szalenstwa, fantazji i koloru jest pozadana w stroju, jest ciekawa.

Podziękowali 3kiwi madzikg Aga85
  • Rejczel powiedział(a):
    Ojj, nikt nie mowi, ze trzeba chodzic odzianym w cekiny od stop do glow, jak Kaira od Slawomira ale odrobina szalenstwa, fantazji i koloru jest pozadana w stroju, jest ciekawa.

Ale Kajra wygląda odpowiednio :)
  • Rejczel powiedział(a):
    Ojj, nikt nie mowi, ze trzeba chodzic odzianym w cekiny od stop do glow, jak Kaira od Slawomira ale odrobina szalenstwa, fantazji i koloru jest pozadana w stroju, jest ciekawa.

Tym bardziej ze to nie kiecka na powszedni dzień, do biegania po sklepach, tylko na wesele... wiec można zaszaleć ;) 

mnie osobiście obie maxi! 
    ale z tych tutaj zalinkowanych to zdecydowanie pierwsza! 

Podziękowali 1Aga85
  • Mnie też ta pierwsza <3
    Tylko nie chcialabym wystroic się bardziej niż panna młoda :)
    No i ta pierwsza jest 38, wiec pewnie zwężac by trzeba...
    Dzięki za rady :*
  • Aga85 powiedział(a):
    No i ta pierwsza jest 38, wiec pewnie zwężac by trzeba...

Grabisz sobie   >:)
    @mader, taka zwiewna, jak zefirek, subtelna (ta sukienka, nie Magda). Ciekawe, jak by na takim zwyczajnym ludziu wyglądała.
    Tak wracajac jeszcze do tego stylu dla kobiet o figurze niekojarzacej sie z Anją Rubik...lubie styl Magdy Gessler. Potrafi ubrac sie malowniczo i z fantazją i wyglada extra :) Nieraz ją poniesie i jakies dziwne pantalony zalozy ale to szczegół, zdaza sie kazdemu ;) Zazwyczaj prezentuje sie obłędnie.

Podziękowali 1Quintana
  • Sukienka a'la flaczek od kaszanki. Mniam.   :#
    Podziękowali 2czekolada madzikg
  • Magda Gessler jest zjawiskowa. Kropka pe el. Ja sobie nie wyobrazam, ze mialaby byc chuda, pasuje mi dokladnie taka jaka jest.
    Podoba mi sie w niej wlasnie ta fantazja, ktora sie posluguje przy doborze ubran ale przede wszystkim przy wyczarowywaniu pysznosci na talerzu.
    Lubie jej program i doceniam to, z jaka swadą potrafi w jakis malych, zapomnianych, zapyzialych czesto barach przygotowac takie jedzenie, ze ludziom szczeki opadaja. Zwyczajne, nudne kanapki na promocję potrafi tak uciekawic, ze ludziom by do glowy nie przyszlo, ze tak mozna :) To jest czarodziejka ;) Ma niewyparzony jezyk, no ma, to jedno mi w niej przeszkadza ale modowo i kulinarnie - nie mam zastrzezen :)
    Gessler wyglada super
    Mi spodobaja cekiny na dużych sylwetkach. Kwestia bardziej moodelujacej bielizny i kroju. Żeby sadło nie wisiało. Ja nie jestem mega dużą ale sadło na brzuchu tez mi wisi niestety ja nie umiem cekinow nosić....
  • Ja mysle, ze to trzeba lubic, bo nic tu nie ma do umienia @aga---p :) 
  • Ja sledze wszystkie sezony Kuchennych rewolucji B) i jak wybija 21.30 w czwartek - jestem na stanowisku B)
    Podziękowali 2madzikg Zuzapola
  • @mader Jamie Oliver?
    Podziękowali 1madzikg
  • dla lubiących patrzeć, jak gotują- obejrzałam ostatnio film "Ugotowany" 

dobre i jedzenie i myślenie ;) - wszystko  
  • @Felicyta Jamie jest tylko jeden  ;)
    Podziękowali 2Felicyta madzikg
  • Jamie to dzieciństwo naszych dzieci, kuchnia, styl gotowania, wszystko nasze i swojskie.
    Podziękowali 1annabe
  • To pokaże Wam moja cekinową ciążowa w której obskoczyłam już dwie imprezy i jeszcze jedna mnie czeka w niedziele. Ale niestety baleriny psują całość, chyba się przemęcze teraz choć chwile i założę szpilki..choć nigdy nie chodziłam w 8mcu na obcasach  :o  :s
  • Dużo sukienek ma dla mnie właśnie za wysoko talię, akurat na żebrach. Może mam długi tułów do wzrostu ale nie jestem wysoka, więc obiektywnie nie jest to jakiś nienaturalnie długi tułów.
  • Też lubię Jamiego, obejrzałam teraz Jamie cooks Italy. Super! 
  • @annabe, a to tak pudrowy róż? To już chyba pokazywalas. 
    Weź sobie na zmianę balerinki. 
Aby napisać komentarz, musisz się zalogować lub zarejestrować.