Duzo. Ale wytrzymuje duzo pran, mozna nosic trzy ciaze z rzedu albo odsprzedac. Mialam bluzke odziedziczona po kolezance, ona chodzila dwie ciaze, ja dwie i bluzka w swietnym stanie poszla dalej.
byłam ostatnio w leclerc i po raz kolejny mogę polecić, naprawdę fajne sukienki są na hali. Od dresowek, polskim firm z bawełny w super kroju i o przyzwoitej długości, pi takie bardziej eleganckie. A ceny od 70 zl do 130 za te eleganckie.
@Hania tak ja z Poznania :-) tylko ja do centrum gorczynskiego zawsze tylko po buty jezdzilam ale jak bylam jakis czas temu to duzo sklepow bylo zamknietych i sie zrazilam :-)
Nie kierowalabym sie az tak mocno zdjeciami sukienek, bo nie raz, nie dwa okazywalo sie, ze to co na modelce wyglada nie za dobrze (do pol uda), w naturze jest bardziej przyzwoite (okolice kolana). Te modelki czasem mega wyrosniete sa, stad glupia dlugosc (sama tez mala nie jestem -170 cm).
@beabea bardzo mi sie podobają te sukienki ale one są dla bardzo chudych ewentualnie dla trochę grubszych u góry ale z małymi buodrami i zgrabnymi nogami. Nie mniej fason bardzo mi sie podoba. Kilka razy nawet mierzyłam takie ale wyglądam koszmarnie i niestety wiem ze fason nie dla mnie. Za to moja koleżanka, niewielki biust, brakt tali, dość wąska w biodrach i ze zgrabnymi nogami wygląda super, mimo ze w ogólnym rozrachunku rozmiar ma 42 czyli tak jak i ja. Tylko ja mam duzy biust, w mare wąska talie, duza pupę i grube nogi.
na dawandzie mają teraz jakąś dużą przecenę sukienek
nie doszukałam się tylko informacji, do kiedy
kuszą
tylko mam wrażenie, że do tych wszystkich dzianinowych z zaznaczonym pasem to jednak brzuch po kilkorgu dzieciach średnio dobrze wygląda, nawet jeśli całość jest w miarę szczupła od rana jeszcze jeszcze, ale im dalej w dzień, tym średniej...
tylko mam wrażenie, że do tych wszystkich dzianinowych z zaznaczonym pasem to jednak brzuch po kilkorgu dzieciach średnio dobrze wygląda, nawet jeśli całość jest w miarę szczupła od rana jeszcze jeszcze, ale im dalej w dzień, tym średniej...
Dokładnie tak, dwie takie kiecki z Dawanda od Karoliny Garczynskiej, takie wiązane w pasie - kupiłam a następnie obie oddałam - ale szczupłej w talii koleżance i ona wyglada w nich swietnie. Ja, choć na wagę nie narzekam to brzuch mam raczej wystający w przód i wszędzie leżały te sukienki na mnie dobrze - poza tym brzuchem, który zamiast zamaskowany to jeszcze był podkreślony, komicznie to wyglądało ....
Co sadzicie o bialych sukienkach? Przymierzalam wlasnie jedna, bardzo prosta, odcinana pod biustem, prawie do ziemi, rekaw 3/4. Dobrze wygladam i sie czuje, ale ten kolor troche mnie niepokoi (nie jest snieznobialy, tylko troche ecru). Pewnie na upalny dzien super, ale troche sie boje efektu panny mlodej tudziez koszuli nocnej.
Aaaaaaa to zmienia postac rzeczy! Kup ją jak najszybciej Do tego na glowe z dzialu H&M dla dzieci taka zlota opaska z korona z gabki, fioletowe martensy w zielone kropki i przebijasz normalnie Jessike Mercedes
Teeeek...taka rozwazna i romantyczna w jednym Zwiewne sukienki mozna fajnie "przelamac" malusią dzinsowa kataną( wczoraj sobie taka kupilam) albo ramoneską ale tutaj dochodzi ten kolor i dlugosc.
właśnie chciałam wam więcej wstawić bo dzisaj mierzyłam kilka ale właśnie cos sie strona zawiesiła. Zresztą w tym roku kolekacja hm bardzo mi sie podoba.
Komentarz
http://sugarfree.pl/sukienki/sukienka_amante.html
http://sugarfree.pl/sukienki/sukienka_molly_w_kolorze_granatowym.html
http://sugarfree.pl/sukienki/sukienka_sienna.html
http://sugarfree.pl/sukienki/sukienka_cambriee_w_kolorze_czerwonym.html
na dawandzie mają teraz jakąś dużą przecenę sukienek
nie doszukałam się tylko informacji, do kiedy
kuszą
Ja, choć na wagę nie narzekam to brzuch mam raczej wystający w przód i wszędzie leżały te sukienki na mnie dobrze - poza tym brzuchem, który zamiast zamaskowany to jeszcze był podkreślony, komicznie to wyglądało ....
Tak bardzo chcialam byc krolewna zwiewna...
Czyli kurteczki skorzanej szukac musze
Te sukienki wyrabiaja w nas cnote cierpliwosci. Sa bardzo dobre!