A te koszule to ile mają cm w poprzek pod pachami?
Ok. 2x64 pod pachami w miejscu wszycia rękawów. Kołnierzyki od 43 do 46. Rozmiar XXL. @jan_u - jedna sztuka jest w rozmiarze XL (jasny beż, krótki rękaw i kieszenie na piersi - taki trochę militarny styl) ale nie ma podanego numeru kołierzyka, bo ona nie do krawata. Jak lubisz taki styl, to dla Ciebie odłożę. Pozostałe są większe.
To odkładam dla Ciebie - @jan_u @mamababcia - musisz poczekać aż mój szwagier jeszcze trochę utyje. Podejrzewam, że teraz właśnie nosi takie ok. 130-140 w obwodzie. Za jakiś czas pewnie będzie się pozbywał i pewnie trafią do mnie.
To jeszcze zaktualizuję, żeby było jasne, że ciągle na wydaniu: 1. Spodnie męskie garniturowe ciemny granat, cienkie. W pasie 116 cm na wzrost ok. 180 cm. 2. Spodnie męskie letnie beżowe bawełniane. W pasie 110 cm, wzrost 180 cm 5.
Kilkanaście koszul męskich na faceta ok. 180 cm raczej grubego (roz. XXL ok. 2x64cm pod pachami, kołnierzyki 43-46) -
koszule różne i garniturowe i weekendowe z długim i z krótkim rękawem.
Najchętniej komuś hurtem wszystkie.
To na dziś do wydania: 1. Spodnie męskie garniturowe ciemny granat, cienkie. W pasie 116 cm na wzrost ok. 180 cm. 2. Spodnie męskie letnie beżowe bawełniane. W pasie 110 cm, wzrost 180 cm 3. Kamizelka puchowa męska francuskiej firmy lafuma, czarna, roz. XL (na chłopa ok. 100 kilo/180 cm)
Bardzo bardzo dziękuję za warany poprawiły jakości mojego życia a dokładniej sprzątania , nie masz pojęcia jaka wdzięczna jestem , nie myślałam że zwykł y mop tyle radości da
moja babcia używała jeszcze słowa "tęgie" w znaczeniu pożywne, tłuste - mówiąc o jedzeniu, np. tęga zupa to taka na mięsie z wkładką i z ziemniakami - w przeciwieństwie do zupy "wodzianki", lubię oba te zwroty
Komentarz
@jan_u - jedna sztuka jest w rozmiarze XL (jasny beż, krótki rękaw i kieszenie na piersi - taki trochę militarny styl) ale nie ma podanego numeru kołierzyka, bo ona nie do krawata. Jak lubisz taki styl, to dla Ciebie odłożę. Pozostałe są większe.
Tę jedną, jeśli hurtownik nie weźmie jakiś, to może nawet dzisiaj dałbym radę zajechać.
@mamababcia - musisz poczekać aż mój szwagier jeszcze trochę utyje. Podejrzewam, że teraz właśnie nosi takie ok. 130-140 w obwodzie. Za jakiś czas pewnie będzie się pozbywał i pewnie trafią do mnie.
1. Spodnie męskie garniturowe ciemny granat, cienkie. W pasie 116 cm na wzrost ok. 180 cm.
2. Spodnie męskie letnie beżowe bawełniane. W pasie 110 cm, wzrost 180 cm
5. Kilkanaście koszul męskich na faceta ok. 180 cm raczej grubego (roz. XXL ok. 2x64cm pod pachami, kołnierzyki 43-46) - koszule różne i garniturowe i weekendowe z długim i z krótkim rękawem. Najchętniej komuś hurtem wszystkie.
A spodni nie chcesz?
1. Spodnie męskie garniturowe ciemny granat, cienkie. W pasie 116 cm na wzrost ok. 180 cm.
2. Spodnie męskie letnie beżowe bawełniane. W pasie 110 cm, wzrost 180 cm
3. Kamizelka puchowa męska francuskiej firmy lafuma, czarna, roz. XL (na chłopa ok. 100 kilo/180 cm)
moja babcia używała jeszcze słowa "tęgie" w znaczeniu pożywne, tłuste - mówiąc o jedzeniu, np. tęga zupa to taka na mięsie z wkładką i z ziemniakami - w przeciwieństwie do zupy "wodzianki", lubię oba te zwroty
o taki off top sorki Katarzyna
moja siostra taka mała
a ja jestem samochwała "