Dwie pary bucików dla dziewczynki roz. 21 (raczej mniejsze niż większe i na stopę nie szeroką i nie wysoką w podbiciu. 1. Pantofelki czarne lakierki - bardzo eleganckie 2. Sandałki tekstylne w kolorze fuksjowym
Macie pomysł, kto może potrzebować kule łokciowe? Mam na wydaniu 4 sztuki: 1 dorosła, 1 dziecięca i para dziecięcych. Może są instytucje, które nie pogardzą takim sprzętem? Kule nie są nowe, ale nadają się do użytku.
O. Mój siostrzeniec potrzebuje kulę, ale on ma 2 metry wzrostu więc chyba jakąś dla słoni A do tego pytanie, czy opłaca się słać kulę - chyba jest mocno niegabarytowa...
1. Prześcieradło z gumką na materac o wymiarach 90x160 cm podszyte teflonem. Takie specjalne prześcieradło dla dzieci które się moczą. Tylko nie na standardowy materac, tylko taki trochę krótszy. Może komuś by się przydało? U mnie, na szczęście, nikt się nie moczy ostatnio.
Może ktoś się buduje lub urządza i byłby zainteresowany przejęciem lamp Philips Massive Matisse, o takich:
Lamp jest 5 - 3 krótsze i 2 dłuższe. Nówki fabrycznie zapakowane, choć opakowania troszkę spostponowane. Dla chętnych służę szczegółami, bo nie zaglądałam do pudełek i nawet nie wiem, czy one są w odcieniu bardziej srebrnym, czy bardziej złotawym (na pudełku z jednej strony jest wersja jedna, a z drugiej druga).
Może ktoś chce?
Tak na marginesie dodam, że porządkuję garaż. Jeszcze trochę waranów się w oczy rzuca. Gdyby byli chętni, to mogę tu coś poumieszczać.
Komentarz
1. Pantofelki czarne lakierki - bardzo eleganckie
2. Sandałki tekstylne w kolorze fuksjowym
1 dorosła, 1 dziecięca i para dziecięcych. Może są instytucje, które nie pogardzą takim sprzętem? Kule nie są nowe, ale nadają się do użytku.
http://chlebzycia.org/adresy-naszych-domow/
W Betani zbieraja rozne rzeczy.
Chętnie się nia zaopiekuję.