Który typ piekarnika lepszy nie model tylko typ halogenowe czy taki mini piekarnik , na co zwracać uwagę przy kupnie jednego i drugiego, oprócz ceny gwarancji pojemności
Beztłuszczowa frytkownica stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnego smażenia. Dzięki systemowi cyrkulacji rozgrzanego powietrza usmażysz produkty w zdrowy i prosty sposób. Przejrzysty panel, srebrny kolor i wykonanie ze stali szlachetnej nadają urządzeniu nowoczesny i schludny wygląd.
Dodatkowym Atutem frytkownicy Proficook jest duża pojemność aż 3,5 litra. Duża pojemność pozwala przygotować posiłek dla kilku osób podczas tylko jednego smażenia.
Frytkownica jest łatwa w utrzymaniu czystości, wystarczy obudowę przetrzeć wilgotną ściereczką, a koszyczek przemyć i gotowe.
Bezolejowa i beztłuszczowa frytkownica na gorące powietrze
Front ze stali szlachetnej
Pojemność 3,5 litra
Niska emisja oparów i zapachów
Oszczędność czasu i energii podczas gotowania
Nienagrzewający się uchwyt
Możliwość łatwego wyciągnięcia koszyka z szuflady
Bezstopniowo regulowany termostat (80 °C–200 °C)
Zegar 60-minutowy z sygnalizacją zakończenia pracy
2 kontrolki do sygnalizacji temperatury i stanu pracy
która lepsza i to konkretnie o te dwie bo one są do wyboru tylko te dwie tej samej firmy , ja bym używała do robienia z surowych warzyw prosto z pola , ta beztłuszczowa ładniej opisana
A nie lepiej frytki z biedry do piekarnika? Przecież nie jemy tego codziennie
ja za frytki z biedry muszę zapłacić i to słono bo koszt dojazdu miejsce w torbie a tu mam własne wychodzę tylko do stodoły lub piwnicy czy na pole w zależności od pory roku , te frytownice są jedną z nagród są wyboru w panelu ankietowym , zbliża się koniec roku i trzeba wymienić punkty proste, a gdzie jak nie tu dowiem się o różnych sprzętach i gadżetach
a chciałabym mieć coś z czego będzie pożytek , co nie będzie kolejnym gratem , coś co nie będę przestawiać z kąta w kąt , ani nie zepsuje się po 1 użyciu itp i w granicy punktowej dla mnie realnej do zdobycia
Moja frytownica nie ma ażurowego kosza, tylko okrągły pojemnik do 1kg frytek. Ale na środku jest mieszadło, które się kręci podczas pracy i przerzuca warzywa. Dlatego podgrzewanie np. mięsa to kiepski pomysł, bo je zwyczajnie rozwala, rozciapuje. Tak samo inne, miękkie jedzenie.
Ja kupiłam kiedyś multicooker, taki garnek na prąd z możliwością programowania czasu, temperatury itd. W domu szlau nie robi. Ale na kempingu w niedzielę piekliśmy ciasto
dorabiam trochę jako respondentka na portalach z ankietami czyli to co w tv macie że ileś procent lubi biały kolor a ileś proc nie lubi żadnego koloru ,za te ankiety dostaje się albo parę groszy albo jakieś punkty które wymienia się na nagrody lub gotówkę ,nikogo nie namawiam bo na tym zarobek mniej niż skromny i jak to mówi mentorka ''trzeba się dopasować do ankiet bo przecież jak się nie dopasujesz to cię nikt nie zaprosi i nic nie zarobisz ,przecież to oczywiste ze firmy szukają konkretnych profili osób'' to tak w skrócie
Robiliśmy już praktycznie wszytko, oprócz ciast Frytki bardzo lubimy (nie mrożonki) i dla mnie extra.
Napaliliśmy się na Philipsa, no ale cena wysoka.
Ta z Biedronki, choć polecana, to mała.
Wiec ustaliśmy ze szukamy czegoś pomiędzy . Mamy już grilla elektrycznego z Tefala (nawet ciasto można zrobić), jest z nami spory czas, non stop w użyciu i jest ok, wiec poszliśmy w kolejny sprzęt tej firmy.
Ja sobie ściągnąłam aplikacje na tel dedykowana frytkownicy philipsa i będę z jej przepisów korzystać (na Apple - apka NutriU).
Syn podczas naszej nieobecności praktycznie tylko frytkownicy używał. I do przygotowywania posiłków i do ich odgrzewania
A ile ten pojemnik takich kotletow pomiesci? Bo przy wielodzietnej rodzinie to chyba średnio sie sprawdzi, jesli np trzeba na raz wiecej tychże upitrasić?
Komentarz
FRYTKOWNICA NISKOTŁUSZCZOWA NA GORĄCE POWIETRZE PROFICOOK
Szczegóły
Dane techniczne
FRYTKOWNICA BEZTŁUSZCZOWA PROFICOOK
Szczegóły
Beztłuszczowa frytkownica stanowi doskonałą alternatywę dla tradycyjnego smażenia. Dzięki systemowi cyrkulacji rozgrzanego powietrza usmażysz produkty w zdrowy i prosty sposób. Przejrzysty panel, srebrny kolor i wykonanie ze stali szlachetnej nadają urządzeniu nowoczesny i schludny wygląd.
Dodatkowym Atutem frytkownicy Proficook jest duża pojemność aż 3,5 litra. Duża pojemność pozwala przygotować posiłek dla kilku osób podczas tylko jednego smażenia.
Frytkownica jest łatwa w utrzymaniu czystości, wystarczy obudowę przetrzeć wilgotną ściereczką, a koszyczek przemyć i gotowe.
Urządzenie pozwala na
Dane techniczne
żartuję nie naciągam nikogo, bo jak bym naciągała to bym więcej zarabiała
https://www.mediaexpert.pl/agd-male/do-kuchni/frytownice/frytkownica-niskotluszczowa-tefal-
ey701d15-easy-fry-xxl
to najlepszy zakup sprzętu AGD w ost czasie.
Frytki bardzo lubimy (nie mrożonki) i dla mnie extra.
Mamy już grilla elektrycznego z Tefala (nawet ciasto można zrobić), jest z nami spory czas, non stop w użyciu i jest ok, wiec poszliśmy w kolejny sprzęt tej firmy.
Choć ustawiłam go wg przepisnika dołączonego na 60 min i 200 stopni.
frytki ze świeżych ziemniaków - 1,2 kg frytek, zrobiło się chyba w pół godziny. Były chrupkie.
ani żadnych babeczek.
to mogę dać wtedy znać konkretniej