My niestety nie będziemy z powodów rodzinnych planujemy uczestniczyć w demonstracjach lokalnie
A co - udzieliłabyś temu palantowi swojego poparcia?
Ja się co prawda na demonstracji nie wybieram, bo po protestach kobiet nie wierzę, że manifestacje w tym kraju w ogóle mają szansę coś zmienić. Natomiast jeśli to sk wystartuje w wyborach, to na dzień dzisiejszy nie widzę lepszego kandydata i tak, zagłosuje na niego.
Zagłosujesz na szuję, a gdy Polska na powrót stanie się kolonią i będzie tylko dobrze cwaniakom, to dołączysz do nich, czy dasz nogę z kraju?
Taka różnica, że obce państwo zawsze dba o swój interes kosztem innych. Ta więc te "mądre prawa" będą zapobiegać bogaceniu się Polski i jeszcze bardziej uzależniać od kraju z którego pochodzą. Ja już jeden bratni naród mam po dziurki w nosie.
My niestety nie będziemy z powodów rodzinnych planujemy uczestniczyć w demonstracjach lokalnie
Ja się co prawda na demonstracji nie wybieram, bo po protestach kobiet nie wierzę, że manifestacje w tym kraju w ogóle mają szansę coś zmienić. Natomiast jeśli to sk wystartuje w wyborach, to na dzień dzisiejszy nie widzę lepszego kandydata i tak, zagłosuje na niego.
Ale manifestacje mogą w POLSCE coś jednak zmienić. Po największej manifestacji w kraju ( 200 tys ) z żądaniem przyznania katolickiej telewizji miejsca na multipleksie rząd się ugiął.
"Tymczasem kontrmanifestację zapowiedział w mediach społecznościowych Robert Bąkiewicz. Zapowiedział, że wraz z innymi nacjonalistami pojawi się na placu Zamkowym. "Panie Premierze, będziemy tam ze Strażą Narodową i Rotami Niepodległości i będziemy bronić Polski przed V kolumną, którą formuje Pan z oszukanych i zmanipulowanych Polaków" - napisał prezes Marszu Niepodległości.
Tusk najlepszym kandydatem... gość ma wizję świata sprzed 20 lat, ale tamtego świata już nie ma. Potrzebujemy silnego i odważnego człowieka na ciężkie czasy, a nie gubernatora CDU.
Tusk najlepszym kandydatem... gość ma wizję świata sprzed 20 lat, ale tamtego świata już nie ma. Potrzebujemy silnego i odważnego człowieka na ciężkie czasy, a nie gubernatora CDU.
Kto konkretnie?
My Polacy. Przecież wiadomo, że nie Niemcy, im to taki Tusk akurat na rękę.
Ale manifestacje mogą w POLSCE coś jednak zmienić. Po największej manifestacji w kraju ( 200 tys ) z żądaniem przyznania katolickiej telewizji miejsca na multipleksie rząd się ugiął.
Możesz sobie rechotać ale jesteśmy skuteczniejsi niż twoje czarne siostry bo z nami jest Bóg a nie szatan.
Prayboy, sorry, ale twoje ostatnie słowa niestety natychmiast przywodzą na myśl "Gott mit uns". Nie idź tą drogą, bo już wiemy, że nie jest dobra.
"Gott mit uns" przejęta w roku 1701 jako dewiza państwowa Królestwa Prus, używana do 1945 roku w armii niemieckiej i aż do lat 70. XX wieku na sprzączkach pasów sił policyjnych Niemiec Zachodnich.
Jak wiadomo Niemcy są bardzo oszczędni i nawet naziści nie wyrzuciliby dobrej jakości pasów czy nawet klamerek. Ale przypisywanie tej dewizy z hitlerowcom jest poważnym nadużyciem. Ta akcja propagandowa była przeprowadzana przez PRL w celu powiązania Kościoła Katolickiego z byłym okupantem i zdyskredytowanie go.
Napis na klamrach dotyczył Boga pogańskiego a nie chrześcijańskiego. Czyli szatana. Przesadzasz...marsz ws.telewizji był bez nienawiści i przemocy. A czarny...sama wiesz.
Taka różnica, że obce państwo zawsze dba o swój interes kosztem innych. Ta więc te "mądre prawa" będą zapobiegać bogaceniu się Polski i jeszcze bardziej uzależniać od kraju z którego pochodzą. Ja już jeden bratni naród mam po dziurki w nosie.
No i właśnie o to chodzi, żeby nie wrócić pod jego skrzydła. Jak potrzebny przykład, to Białoruś jest tuż za płotem
Tusk chyba wymięka, podobno się w TVN-ie żalił, że się Kosiniak-Kamysz na niego wypiął, no i pewnie wystraszył się narodowców, tzn. porównania frekwencji
No i właśnie o to chodzi, żeby nie wrócić pod jego skrzydła. Jak potrzebny przykład, to Białoruś jest tuż za płotem
mamy wybór między Niemcami a Rosją
wg mnie Rosja jest zdecydowanie lepszym sojusznikiem
Niemcy mają aktualny spór terytorialny z Polską, budują wpływy na Śląsku i w samorządach zachodniej i północnej Polski, usiłują nas ograniczyć gospodarczo i normalnie przecwelić obyczajowo.
Rosja jest relatywnie słaba gospodarczo, nie mamy z nią sporu terytorialnego.
Co do zaszłości historycznych, to zdecydowanie gorsze doświadczenia mamy z Niemcami, jeśli weźmie się pod uwagę, że rewolucja była dziełem Zydokomuny
Jestem diametralnie odmiennego zdania. Poza tym - Niemcy nas kupili i kupują, a ruskim przez prawie 50 lat płaciliśmy haracz. NIGDY Polska nie będzie traktowana na partnerskich zasadach, przez kacapów.
Komentarz
Zagłosujesz na szuję, a gdy Polska na powrót stanie się kolonią i będzie tylko dobrze cwaniakom, to dołączysz do nich, czy dasz nogę z kraju?
:-)
Nie obrazisz się prawda?
https://excathedra.pl/index.php?p=/discussion/9713/aktualności-newsy-krotkie-wiadomości-teksowe/p258
Przypadek? A może to znaczy że Tuskowi wszystko co robi kojarzy się z pieniędzmi i za każdą akcję musi mieć zaPłacone?
Jan Sztaudynger
Nie idź tą drogą, bo już wiemy, że nie jest dobra.
Jest też takie przysłowie z deszczu pod rynnę. Uciekając przed dawnym bratnim narodem, nie wpadajmy pod opiekę nowego.
podobno się w TVN-ie żalił, że się Kosiniak-Kamysz na niego wypiął,
no i pewnie wystraszył się narodowców, tzn. porównania frekwencji
To się nazywa sojusz dupy z batem.
fajna rozmowa
sojusze będą wyglądały tak
Chiny - Niemcy
USA - Rosja
a lokalnie
Niemcy - Ukraina i Litwa, Rumunia
Niemcy mają aktualny spór terytorialny z Polską, budują wpływy na Śląsku i w samorządach zachodniej i północnej Polski, usiłują nas ograniczyć gospodarczo i normalnie przecwelić obyczajowo.
Rosja jest relatywnie słaba gospodarczo, nie mamy z nią sporu terytorialnego.
Co do zaszłości historycznych, to zdecydowanie gorsze doświadczenia mamy z Niemcami, jeśli weźmie się pod uwagę, że rewolucja była dziełem Zydokomuny
Jestem diametralnie odmiennego zdania. Poza tym - Niemcy nas kupili i kupują, a ruskim przez prawie 50 lat płaciliśmy haracz.
NIGDY Polska nie będzie traktowana na partnerskich zasadach, przez kacapów.