Kto najgłośniej krzyczy o "obrażaniu"? To samo bydło, które dwa lata temu krzyczało "wypierdalać" i domagało się zabijania chorych dzieci. Uderz w stół, a nożyce się odezwą. Widać za kołnierz nie wylewają.
patrząc na reakcję - on to chyba specjalnie powiedział A te głupie baby będą wklejać teraz zdjęcia z alko, jakie to są super, haha, dają w szyję i nie mają dzieci albo mają. W kraju, gdzie prawie każdy ma w rodzinie osobę uzależnioną od alkoholu, gdzie rośnie spożycie wśród dziewcząt i młodych kobiet, alkoholizm kobiecy itd. itp. Dają się podpuszczać jak dzieci, większość nie będzie chciała mieć z nimi nic wspólnego.
Problem alkoholizmu na pewno jest, ale czy to jest faktyczna przyczyna małej dzietności? Śmiem powątpiewać. Mnie tam takie hasła nie obrażają, ale gdybym słyszała to xx lat temu, będąc bezdzietną i bez powodzenia starającą się o dziecko, a raczej w szyję rzadko dającą, pewnie inaczej bym odbierała takie heheszki.
Powód nadużywania alkoholu u kobiet i braku dzieci może mieć to samo źródło.
Może. Może mieć też inne. U niektórych kobiet z kolei nadużywanie alkoholu przyczynia się do posiadania dzieci, niekoniecznie tych najbardziej chcianych i zadbanych. Takie uproszczone diagnozy nic nie wnoszą, tylko antagonizują. Chyba że właśnie o to chodzi.
Powód nadużywania alkoholu u kobiet i braku dzieci może mieć to samo źródło.
Może. Może mieć też inne. U niektórych kobiet z kolei nadużywanie alkoholu przyczynia się do posiadania dzieci, niekoniecznie tych najbardziej chcianych i zadbanych. Takie uproszczone diagnozy nic nie wnoszą, tylko antagonizują. Chyba że właśnie o to chodzi.
Kobiety uzależniają się szybciej od mezczyzn z powodu swojej fizjologii.Nasz organizm szybciej się nasącza. Więc zart o 20 i 2 latach nie jest jakoś szczególnie oderwany od rzeczywistości. Odsłuchałam fragment tu wklejony i jest tak jak myślałam..gownoburza. Dyżurne celebrytki zamieszczają beznadziejne komentarze i kręci się gówno w betoniarce.
Prymitywne i prostackie teksty Kaczyńskiego są tak samo "naukowe" jak te wypowiadane przez podpitego wujka na weselu . Który po flaszce że szwagrem postanawia na nowo napisać prawdy objawione o wszystkim. Jest żałosnym starszym panem,który już dawno stracił i kontakt z rzeczywistością Żałosny on i żałosny jego elektorat,produkujący na tych spotkaniach prostacki rechocik
Czyli powiadasz, że człowiek, który od siedmiu lat rządzi Polską mając mocny, demokratyczny mandat, to "żałosny starszy pan, który już dawno stracił i kontakt z rzeczywistością".
Jak żałośni i oderwani muszą być wobec tego ci, którzy z nim przegrywają.
Czyli powiadasz, że człowiek, który od siedmiu lat rządzi Polską mając mocny, demokratyczny mandat, to "żałosny starszy pan, który już dawno stracił i kontakt z rzeczywistością".
Jak żałośni i oderwani muszą być wobec tego ci, którzy z nim przegrywają.
No niestety. Ta prymitywna i prostacka część fanów ma większość. To nie jest nic zaskakującego. Takie prawa biologi. Z chamstwem i prostactwem trudno jest wybrać cywilizowanymi metodami i czasami nie da się zniżyć do poziomu tego dna,co by mogło spokojnie przełożyć się na wygraną
Komentarz
Pijana kobieta w zaawansowanej ciąży prowadziła auto.
I inne pijaczki, które teraz na niego bluzgają.
Ani alkoholików
Tak brzydko mówiąc o Kindze Dudzie...
Ta to też musi wg Jarosława dawać q szyję
A gdzie można odsłuchać wypowiedzi Jarosława?
Mnie tam takie hasła nie obrażają, ale gdybym słyszała to xx lat temu, będąc bezdzietną i bez powodzenia starającą się o dziecko, a raczej w szyję rzadko dającą, pewnie inaczej bym odbierała takie heheszki.
To reklama bezalkoholowego wina
U niektórych kobiet z kolei nadużywanie alkoholu przyczynia się do posiadania dzieci, niekoniecznie tych najbardziej chcianych i zadbanych.
Takie uproszczone diagnozy nic nie wnoszą, tylko antagonizują. Chyba że właśnie o to chodzi.
Odsłuchałam fragment tu wklejony i jest tak jak myślałam..gownoburza.
Dyżurne celebrytki zamieszczają beznadziejne komentarze i kręci się gówno w betoniarce.
Jest żałosnym starszym panem,który już dawno stracił i kontakt z rzeczywistością
Żałosny on i żałosny jego elektorat,produkujący na tych spotkaniach prostacki rechocik
Cienką czcionką, której nie widać.
https://wiadomosci.wp.pl/skandal-w-policji-pijana-policjantka-za-kolkiem-6831397284940480a
Ta prymitywna i prostacka część fanów ma większość.
To nie jest nic zaskakującego.
Takie prawa biologi.
Z chamstwem i prostactwem trudno jest wybrać cywilizowanymi metodami i czasami nie da się zniżyć do poziomu tego dna,co by mogło spokojnie przełożyć się na wygraną