Wolałabym,żeby to dobre wychowanie prezentowała publicznie persona nr 1 w naszym kraju. Bo to nie ja publicznie ubliżam każdemu,kto myśli inaczej,nie ja mówię o mordach zdradzieckich ,nie oskarżam o morderstwo itp. I spokojnie,dobrze wychowana jestem Bo to nie jest obelga tylko stwierdzenie faktu
Wolałabym,żeby to dobre wychowanie prezentowała publicznie persona nr 1 w naszym kraju. Bo to nie ja publicznie ubliżam każdemu,kto myśli inaczej,nie ja mówię o mordach zdradzieckich ,nie oskarżam o morderstwo itp. I spokojnie,dobrze wychowana jestem Bo to nie jest obelga tylko stwierdzenie faktu
Ja po prostu myślę, że wyzywanie prezesa, nawet prywatnie, to marnowanie energii i wchodzenie w grę, którą on rozpisał
Że dziaders, że śmieszny, niski, ma Kota, nie umie korzystac z Internetu, itd itp A jak ta narracja wydostaje sie na forum publiczne, to juz jest w ogole szkodliwa dla poziomu tzw debaty
Do dzisiaj pamietam nabijanie sie z Marii Kaczynskiej, ze brzydka
Takiego poziomu komentarze trzeba pomijac milczeniem, a nie nakrecac sie.
Inflacja szaleje, kasy z Unii nie ma, Glapinski robi sobie folwark z RPP, za granicą wojna, a my, nasze społeczeństwo masowo wstawia zdjęcia z winkiem, bo "śmieszny pan z kotem" coś tam gdzieś palnął
Polityka to poważna sprawa, a nie jakiś kurde pudelek.
PiS w kółko robi takie wrzutki, on chce zabić opozycję przez zamęczenie. Ile można protestować, robić akcje takie czy owakie, tagować, pisać, komentować.
Na szczęście mamy bezstronne sądy pod kuratelą pana Ziobro, wiec wszystko powinno być ok.
Ty sobie kpisz, czy o drogę pytasz? Po orzekanych wyrokach najlepiej widać, że w polskich sądach niepodzielnie rządzi sędziowska mafia. Są praktycznie nie do ruszenia, bo mają mocne umocowanie w Brukseli.
Kurde, to ten PIS od 8 lat totalnie nieudolny jest, skoro w Polsce rządzi mafia.
Mafia jest sędziowska i nie idzie sobie z nią poradzić, bo każda próba reformy jest stopowana przez Brukselę. Najpierw domagano się, żeby zlikwidować Izbę Dyscyplinarną, gdy to zrobiono, pojawiły się nowe roszczenia. A sędziowie pewni bezkarności orzekają po linii opozycji. Ostatnio uwolniono R. Giertycha od zarzutów.
A mówiła Klarcia, żeby do tego barachła, czyli UE nie wchodzić.
@DaddyPig Maciek młodzież jest jaka jest. Powyższy tekst jest w stylu "najgorsza, niewychowana młodzież". Tekst stary jak świat, powtarzany od lat przez zazwyczaj starsze pokolenia. Wiesz, ile znam pięknej młodzieży. Ostatnio na prośbę córki pojechałam jako opiekun na wycieczkę weekendową z jej klasą. Inicjatywa własna młodych. Było super, byli radośni, pełni werwy, bez alkoholu. Pięknie z nimi było, bo oni byli piękni. Więc nie ma sensu takich głupot pisać, one zawsze pokazują tylko wycinek rzeczywistości.
Komentarz
Bo to nie ja publicznie ubliżam każdemu,kto myśli inaczej,nie ja mówię o mordach zdradzieckich ,nie oskarżam o morderstwo itp.
I spokojnie,dobrze wychowana jestem
Bo to nie jest obelga tylko stwierdzenie faktu
Że dziaders, że śmieszny, niski, ma Kota, nie umie korzystac z Internetu, itd itp
A jak ta narracja wydostaje sie na forum publiczne, to juz jest w ogole szkodliwa dla poziomu tzw debaty
Do dzisiaj pamietam nabijanie sie z Marii Kaczynskiej, ze brzydka
Takiego poziomu komentarze trzeba pomijac milczeniem, a nie nakrecac sie.
Inflacja szaleje, kasy z Unii nie ma, Glapinski robi sobie folwark z RPP, za granicą wojna, a my, nasze społeczeństwo masowo wstawia zdjęcia z winkiem, bo "śmieszny pan z kotem" coś tam gdzieś palnął
Polityka to poważna sprawa, a nie jakiś kurde pudelek.
PiS w kółko robi takie wrzutki, on chce zabić opozycję przez zamęczenie. Ile można protestować, robić akcje takie czy owakie, tagować, pisać, komentować.
A mówiła Klarcia, żeby do tego barachła, czyli UE nie wchodzić.
Wybacz
Więc nie ma sensu takich głupot pisać, one zawsze pokazują tylko wycinek rzeczywistości.
https://gloswielkopolski.pl/na-dzieciecy-sor-w-poznaniu-trafila-pijana-14latka-miala-25-promila/ar/c14-17168521
https://szczecin.wyborcza.pl/szczecin/7,34939,29338658,kaczynski-oskarzony-za-wypowiedz-ze-mlode-kobiety-nie-rodza.html
https://tvn24.pl/go/programy,7/tylko-w-tvn24-go-odcinki,283316/odcinek-3175,S00E3175,1071440