Witam wszystkich,mam pytanie dla kogo jest ten portal??bo wczoraj napisalam prosbe o pomoc dla mojej rodziny i nie chodzi tu pieniadze Broń Boże!ale o rady moze sa jakies instytucje pozarzadowe ktore choc troche pomoga a tu takie komentarze ze ktos tam na piwo zbiera a pani z dzieckiem na reku podziekowala tej osobie czy to jest portal dla alkoholikow bo juz nie wiem o co tu chodzi,
Komentarz
wiesz, czym się różni pedofil od pedagoga?
:cool:
Pedofil naprawdę lubi dzieci.:cool:
Nieźli tu są spryciarze. Nicponie a Ty nie ladaco:ap:
Prawie każdy nowy na forum przechodzi "ścieżkę zdrowia". Jak wytrzyma to zostaje.
Przede wszystkim: nie wszystko z imieniem Boga Wszechmogącego na ustach. Staramy się go nie nadużywać.
Po drugie: ufając każdemu ryzykujemy rozzuchwalanie zła, czyli postawy ludzi cynicznych, którzy przychodzą tu zadrwić z nas i naszego sposobu życia (np.).
I tak Bogiem a prawdą, to bardziej jestem zgorszona Twoim wpisem Najwyższego Mędrca Który Nigdy Się Nie Myli Tylko Czasem Nie Dotrzymuje Obietnic, niż wpisem Pawła.
Wolno mi? Wolno.
:eb:
Nie przy aprobacie milczącej większości, bo większość ma dzieci i w związku ztym obowiązki, więc nie siedzi tu non stop i nie czyta wszystkich wątków.
Nie przypominam sobie, bym Cię osobiście uraziła, jeśli tak, to wskaż gdzie, a na pewno przeproszę.
Każdy, kto jest tu czas jakiś wie, że na pomoc może liczyć. Gdyby poświęcił odpowiednią ilość czasu, by poczytać forum, wiedziałby jak zwrócić się o pomoc, by zostać potraktowanym bez niechęci.
Gdybyś napotkała gdzieś wpis, w którym obraziłam kogoś innego, to też go przypomnij.
no normalnie obrońca uciśnionych z misją mesjańską
MSPANC
Nie dziw się ludziom, że tak reagują- było tu kilka wyjątkowo nieprzyjemnych sytuacji, w których okazywało się, że zostaliśmy równo wkręceni.
Po za tym, tyle razy już ktoś pisał- jak przychodzisz w gości to nie zaczynasz rozmowy od listy potrzeb, tylko najpierw się grzecznie witasz.
Co do "obietnicy" to nie mam nic przeciw Twojemu pisaniu na tym forum, naprawdę. Śmieszy mnie tylko to, że się tłumaczysz przy każdej okazji.
A tak w ogóle to po co ta cała maskarada ze zmiana nicka?